Cartoon network çizgi dizileri nereden izlenir?

Cartoon Network'un ana sayfasında tam bölümler bulamadım yani yarım yamalak, böyle bütün bölümler olacağı bir site önerir misiniz?
Öyle seri olarak nette veya youtube da bulmanız imkansız, imkansız diyorum çünkü bazı bölümler var yayından çekildi bölümleri yayınlayan siteler bile bulamıyorlar, ben de bugün itibariyle gumball ın bütün bölümlerine ulaştım ve pc me indirdim. İnanın çok uzun zaman aldı neyse. Yanlız sizlere indirme linki veremem çünkü ben çok fazla ve farklı methotlarla uğraştım gerçekten bıkarsınız isteyen arkadaşlar var ise bana bir sd kart, hdd veya ssd gibi bellek yollarlar ise kendilerine arşivi veririm. (bende herşey mevcut bütün cartoon network yapımları.)
Yanlız sadece gumball 6 sezon + darwinin günlükleri + gumball günlükleri 112 gb alan kaplamakta.
Son olarak bendeki arşiv genellikle orjinal dilindedir çünkü tr olunca kalite çok düşük oluyor tr de 480p orjinalde 1080 veya 1280p süper hd kalitedir ama sadece gumball 6 sezon tr olarak elimde mevcut.
 
Öyle seri olarak nette veya YouTube'da bulmanız imkansız, imkansız diyorum çünkü bazı bölümler var yayından çekildi bölümleri yayınlayan siteler bile bulamıyorlar, ben de bugün itibarıyla gumball ın bütün bölümlerine ulaştım ve PC'me indirdim. İnanın çok uzun zaman aldı neyse. Yalnız sizlere indirme linki veremem çünkü ben çok fazla ve farklı methotlarla uğraştım gerçekten bıkarsınız isteyen arkadaşlar var ise bana bir SD kart, HDD veya SSD gibi bellek yollarlar ise kendilerine arşivi veririm. (bende her şey mevcut bütün cartoon network yapımları.)
Yalnız sadece gumball 6 sezon + Darwin'in günlükleri + gumball günlükleri 112 GB alan kaplamakta.
Son olarak bendeki arşiv genellikle orijinal dilindedir çünkü TR olunca kalite çok düşük oluyor TR de 480p orijinalde 1080 veya 1280p süper HD kalitedir ama sadece gumball 6 sezon TR olarak elimde mevcut.

Orijinal dilinde 1080p şeklinde 2TB arşiv var hocam :D.
 
Son düzenleme:

Bu da içeriğin iç hali. Uygulamayı şiddetle tavsiye ederim.
Tamam.


Bu da içeriğin iç hali. Uygulamayı şiddetle tavsiye ederim.



Hocam bende toplam 8TB disk var. Ve boş yerim yok. :)
:D


Bu da içeriğin iç hali. Uygulamayı şiddetle tavsiye ederim.

Hocam bende toplam 8TB disk var. Ve boş yerim yok. :)

Sadece merakımdan soruyorum onların hepsini indirmek ne kadar sürmüştü? Ben bir ara regular show arşivliyordum ve orijinal dilinde Blu-ray versiyonu direk 32 GB kadardı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı