Meg Griffin
Femtopat
Zaten amaç o.Daha önce bir sürü FH ve NFS oyunları oynadım ve şunları söyleyeyim hiç sarmadı beni üstelik arabalar tereyağından daha fazla kayıyor.
Zaten amaç o.Daha önce bir sürü FH ve NFS oyunları oynadım ve şunları söyleyeyim hiç sarmadı beni üstelik arabalar tereyağından daha fazla kayıyor.
Hocam normalde drift oyunlarında kayma daha az oluyor ama bunu öyle bir ayarlamışlar ki sağa dönüceğim dönemiyorum.Zaten amaç o.
Klavyeden oynadım gerçekten sarmıştı başlarda sarmıyor ama ilerledikçe keyif vermeye başlıyor başta sabrederseniz ilerisi çok keyifli oluyor benim için 2 yıl önce mükemmel bir deneyim olmuştu.Tek başına sarmaz mi klavyeden?
Hocam normalde drift oyunlarında kayma daha az oluyor ama bunu öyle bir ayarlamışlar ki sağa dönüceğim dönemiyorum.
Hocam yazdığım gibi ya ben beceremedim yada oyun çok kötü mesela sola dönüceğim dönemiyorum araba çok kayıyor.Sizin driftte neredeyse hiçbir şey yapmanıza gerek yo,k eğer yön değiştirecekseniz öbür yön tuşuna basmanız yeterli oluyor, oversteer olması imkansız.
Hocam yazdığım gibi ya ben beceremedim ya da oyun çok kötü mesela sola dönüceğim dönemiyorum araba çok kayıyor.
Sen beceremiyorsun heralde. Ben çok sevdim oyunu.Hocam yazdığım gibi ya ben beceremedim yada oyun çok kötü mesela sola dönüceğim dönemiyorum araba çok kayıyor.
Daha önce bir sürü FH ve NFS oyunları oynadım ve şunları söyleyeyim hiç sarmadı beni üstelik arabalar tereyağından daha fazla kayıyor.
Allah'ım... arabanın kaymasına bir şey demiyorum sadece gereğinden çok kayıyordu mesela Drift 86 oynamıştım Car X'den daha rahat oynuyordum.Oyunun olayı o zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.