CarX Drift Online kino modu güvenli midir?

mehpro

Decapat
Katılım
8 Ağustos 2021
Mesajlar
278
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar CarX Online'da plaka neon modu vs. yapmak için yükleyeceğim, kino modu güvenilir midir?
 
Güvenli. Bir süredir ben ve arkadaşım birlikte kullanıyoruz modu ayrıca birçok kullanıcısı var sorun çıkacağını sanmıyorum.
 
Güvenli. Fakat ben kino loader ile değil de zml ile kurmanızı öneriyorum. Zml sayesinde hem kino kullanabilir, hem de grafik modu gibi zml gerektiren modları da kullanabilirsiniz.

Buyurun tutorial.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Peki ban riski var mı?

Hayır hocam. Ben qol mod sayesinde para + level hilesi de yaptım. 60 saatim var oyunda bir problem olmadı. Zaten yapımcılar diğer oyuncuları rahatsız etmediğimiz sürece istediğimizi yapabileceğimizi söylüyor.

Ayrıca carx topluluğunun en büyük içerik üreticilerinden biri olan goosiest bile mod kullanıyor. Bir problem olmayacaktır kendi sitesinden indirdiğiniz sürece içiniz rahat olabilir.

Artı olarak kino kurarken oyunun betalar kısmından moddable branch yapmayı unutmayın.

1675361706708.png
 
Hayır hocam. Ben QoL mod sayesinde para + level hilesi de yaptım. 60 saatim var oyunda bir problem olmadı. Zaten yapımcılar diğer oyuncuları rahatsız etmediğimiz sürece istediğimizi yapabileceğimizi söylüyor.

Ayrıca CarX topluluğunun en büyük içerik üreticilerinden biri olan Goosiest bile mod kullanıyor. Bir problem olmayacaktır kendi sitesinden indirdiğiniz sürece içiniz rahat olabilir.

Kendi sitesi dediğiniz zml Discord'dan Bepln'de Githbu'dan değil mi?
 
Kendi sitesi dediğiniz zml Discord'dan Bepln'de Githbu'dan değil mi?

Evet hocam.

Zaten ZML Discord'undan #public-releases odasındaki ZML_BUNDLE.zip adlı dosyanın içindekileri kurarsanız kino indirmenize gerek kalmayacaktır. Bütün modları kendisi kuracaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı