CarX Drift Racing Online'da nasıl daha iyi drift atılır?

Cihan Sarsılmaz

Hectopat
Arkadaşlar selam başlıkta da gördüğünüz gibi sizce nasıl daha iyi drift atarım? Drift için hangi arabayı kullanmalıyım ve drift atarken nelere dikkat etmeliyim? Genel olarak drift atıyorum ama nerelerde vites yükseltip azaltacağımı veya nerelerde el freni nerelerde fren tam anlamış değilim. İzlememi önereceğiniz video varsa o da olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam başlıkta da gördüğünüz gibi sizce nasıl daha iyi drift atarım. Drift için hangi arabayı kullanmalıyım ve drift atarken nelere dikkat etmeliyim? Genel olarak drift atıyorum ama nerelerde vites yükseltip azaltacağımı veya nerelerde el freni nerelerde fren tam anlamış değilim. İzlememi önereceğiniz video varsa o da olur.

Hocam modifiye olarak race modifiye seçmeyin araba çok hızlı ve güçlü oluyor atılmıyor drift yapın ve tam viraja girmeden önce el freni çekin ben bayağı iyi atıyorum.

Oyun çok kolay aslında hocam. Hangi araca drift ayarı uygulasanız deli gibi yanlıyor zaten. Yeni başladıysanız 2-3 saate direkt alışırsınız.

Oyun çok kolay aslında hocam. Hangi araca drift ayarı uygulasanız deli gibi yanlıyor zaten. Yeni başladıysanız 2-3 saate direkt alışırsınız.
Yanlamada sıkıntı yok hocam miss gibi yanlıyorum. Fakat grup yanlamalarında sıkıntı yaşıyorum. Adamlar yan yan giderken ben ayak uyduramıyorum çünkü vites kontrolü falan yok bende.
Hocam modifiye olarak race modifiye seçmeyin araba çok hızlı ve güçlü oluyor atılmıyor drift yapın ve tam viraja girmeden önce el freni çekin ben bayağı iyi atıyorum.
Evet drift modunda suan daha iyi oluyor ama genel olarak baktığımda herkes race seçiyor.

Son düzenleme:
Yanlamada sıkıntı yok hocam miss gibi yanlıyorum. Fakat grup yanlamalarında sıkıntı yaşıyorum. Adamlar yan yan giderken ben ayak uyduramıyorum çünkü vites kontrolü falan yok bende.

Evet drift modunda şu an daha iyi oluyor ama genel olarak baktığımda herkes race seçiyor.

Ultimate modunun tercih etmenizi öneririm hocam. İnternete araştırıp kino mod kurup başkalarının ayarını kullanabilirsiniz.

Driftte kullandım Ultimate'de de kullandım Ultimate bir tık daha kolay gibi ama diğerleri driftte kullanınca uyumsuz oluyor. Smooth araç nasıl yapılır onu bilen var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı