Casio AE-1200WHB almak için Forever satıcısı güvenli mi?

Patrick_Yıldız

Hectopat
Makaleler
11
Yer
Ankara Türkiye
Ersa saat üzerinden namıdiğer Casio Royel saat sipariş verdim ama mail olarak gelen faturada "Forever" isimli bir satıcının fatura kestiğini gördüm. Faturanın altlarında shopcasio.ersasaat.com.tr'den sipariş verilmiştir gibi ibareler var.
Ersasaat desteğe yazdığımda stoklarında kalmadığı için anlaşmalı bayilerden sipariş gönderimi yapıyoruz diyor ve garanti teknik servis vs. gibi durumlarda kendileriyle iletişime geçileceğini söylüyorlar.

Kafama takılan kısım şu, Forever isimli satıcının bana ikinci el ya da orjinalinden ayırt edilmesinin zor olduğu bir replika falan gönderme gibi bir durum olur mu? Başına benzer olay gelen var mı?
Paketi açmadan önce video çekeceğim, orası kesin ama en son şu mesajı yazdım, daha dönüş yapmadılar;

Gönderilen ürünün sizin bu tedarikçiye verdiğiniz ürün olduğunu doğrulayabileceğimiz bir sisteminiz var mı yani seri numarasından sizin bu satıcıya tedarik ettiğiniz ürün olduğunu?

Son düzenleme:
Ersa saat üzerinden aldıysanız %100 güvenilirdir merak etmeyin. Ürün geldiğinde kontrol edersiniz zaten.

Ersa saat üzerinden aldıysanız %100 güvenilirdir merak etmeyin. Ürün geldiğinde kontrol edersiniz zaten.
Ersa Saat iyidir.

Ersasaat Casio' nın resmi distribütörü o konuda çekincem yok orjinal olduğundan ama direkt Ersasaatin değilde Forever isimli satcının bana bunu göndermesi tedirgin etti biraz ne bileyim teşhir ürün göndermesi, replika ürün göndermesi, iade edilen ürün göndermeleri gibi ihtimaller kafamı vurcalıyor.

Ersasaat Casio' nın resmi distribütörü o konuda çekincem yok orjinal olduğundan ama direkt Ersasaatin değilde Forever isimli satcının bana bunu göndermesi tedirgin etti biraz ne bileyim teşhir ürün göndermesi, replika ürün göndermesi, iade edilen ürün göndermeleri gibi ihtimaller kafamı vurcalıyor.
Ürün geldiğinde zaten QR kod ile garantiyi aktif edeceksiniz, jelatinleri siz çıkartacaksınız. Dediğiniz gibi ihtimaller olsa Ersa Saat böyle bir sistem uygulamazdı. Ersa Saat'in de yetkili bayileri var, aldığınızda kendileri gönderim yapıyor ama ürün Ersa Saat garantisinde oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı