Casio Edifice 120bl-1avudf alınır mı?

EREN SATAR

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Manisa
Merhaba saatin en uygun sıfır satış fiyatı 1550TL. Ondan sonra 2.000'li fiyatlar gelmekte. Paycell kart kampanyası ile 500-550 arası bir fiyata gelecek şekilde kutulu faturalı garantili nokta çiziksiz bir ürün buldum bana kalırsa fiyat gerçekten uygun. Ne dersiniz? 100mt su geçirmezlik gerçek deri kordon 69gram gövdesi gerçek çelik. Siyah deri kordonlu kırmızı detaylı model.
@Camila

Tasarımını ben bayağı beğendim aslında sade ve şık kalitesi de iyidir diye düşünüyorum bir de fiyatına oranla yorumlar mısınız? Mesela 560₺ gibi.

Fiyatına göre bedava diyebilirim, Japon movt bir saat yani tam Japon değil.

Siz beğendikten sonra burada kim ne demiş asla önemli değildir, tüm dünya beğenmese bile senin beğenmen ve mutlu olman yeter.

Bir kadın olarak bir erkeğe verebileceğim en büyük tavsiye doğru saat seçimi, buna gerçekten dikkat ediyoruz.

2.el ya da sıfır bir seiko & tissot almanız daha iyi olur, evet pahalı ama erkeğin tek aksesuarı kol saati.

Otomatik bir saat alırsanız ömürlük değil asırlık olur, quartz saatlerin
İçinde bobin ve quartz kristali var ve bunun bir ömrü var.

Fiyatına göre bedava diyebilirim, Japon movt bir saat yani tam Japon değil.

Siz beğendikten sonra burada kim ne demiş asla önemli değildir, tüm dünya beğenmese bile senin beğenmen ve mutlu olman yeter.

Bir kadın olarak bir erkeğe verebileceğim en büyük tavsiye doğru saat seçimi, buna gerçekten dikkat ediyoruz.

2.el ya da sıfır bir seiko & tissot almanız daha iyi olur, evet pahalı ama erkeğin tek aksesuarı kol saati.

Otomatik bir saat alırsanız ömürlük değil asırlık olur, quartz saatlerin
İçinde bobin ve quartz kristali var ve bunun bir ömrü var.
Benim hep aklımda adam gibi en az 4-5.000 koyup iyi kötü düzgün bir şey almak istiyorum ama şu an öğrenciyim pek de param yok yıllardır giriş seviyesi Casio momentus Pulsar vs saatler kullanıyorum hiç uzmediler hep memnun kaldım tabi biraz da bütçe ve beklenti meselesi. Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaş pilini de yenileyip gondercek alacağım gibi alırsam eğer gelince fotoğrafını paylaşırım.

Benim hep aklımda adam gibi en az 4-5.000 koyup iyi kötü düzgün bir şey almak istiyorum ama şu an öğrenciyim pek de param yok yıllardır giriş seviyesi Casio momentus pulsar vs saatler kullanıyorum hiç uzmediler hep memnun kaldım tabii biraz da bütçe ve beklenti meselesi. Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaş pilini de yenileyip gondercek alacağım gibi alırsam eğer gelince fotoğrafını paylaşırım.

Şimdiden hayırlı olsun, bu arada pulsar seikonun alt markası ve kaliteli.

Öğrenci olmak zordur, ama para biriktirmek seni hedefine er ya da geç ulaştırır.

Yirmili yaşlarımda iken bir kadının kolunda Omega Constellation görmüştüm ve hedefime ulaşmak için 4 yıl para biriktirmiştim, kimileri bunu anlamsız buluyor ama saat hobisi biraz pahalı bir zevk.

Elinde Japon ya da swiss saat bulundurursan her zaman döviz bulundurmuş olursun, piyasası çok geniş ve canlı.

Şimdiden hayırlı olsun, bu arada pulsar seikonun alt markası ve kaliteli.

Öğrenci olmak zordur, ama para biriktirmek seni hedefine er ya da geç ulaştırır.

Yirmili yaşlarımda iken bir kadının kolunda Omega Constellation görmüştüm ve hedefime ulaşmak için 4 yıl para biriktirmiştim, kimileri bunu anlamsız buluyor ama saat hobisi biraz pahalı bir zevk.

Elinde Japon ya da swiss saat bulundurursan her zaman döviz bulundurmuş olursun, piyasası çok geniş ve canlı.
Çok teşekkür ederim inanın saatleri aşırı seviyorum meslek sahibi olunca maaşın büyük kısmını dökeceğim.

Çok teşekkür ederim inanın saatleri aşırı seviyorum meslek sahibi olunca maaşın büyük kısmını dökeceğim.

Maaşın büyük kısmını dökme, bir saati özel yapan şey pahalı olması değil.

Uygun fiyatlı bir otomatik saat senden sonraki nesillere kalır ve geçmişe imge olur, pilli saatleri pek sevemiyorum ruhları yok.

2.el uygun fiyatlı ve eski bir otomatik saati yeni hale getirmek kolay, gerekli bakımlar yapılır ve contalar değişir. İsteğe göre saatin kasası çiziklerden arınması için polisaj & satinaj işlemi uygulanır.

İstanbul'da iseniz ve saat restore etmek isterseniz sirkeci şah as hanına uğrayın.

Üst segment ve pahalı saatler için sadece Tevfik aydın saat dükkanına gidin.

Maaşın büyük kısmını dökme, bir saati özel yapan şey pahalı olması değil.

Uygun fiyatlı bir otomatik saat senden sonraki nesillere kalır ve geçmişe imge olur, pilli saatleri pek sevemiyorum ruhları yok.

2.el uygun fiyatlı ve eski bir otomatik saati yeni hale getirmek kolay, gerekli bakımlar yapılır ve contalar değişir. İsteğe göre saatin kasası çiziklerden arınması için polisaj & satinaj işlemi uygulanır.

İstanbul'da iseniz ve saat restore etmek isterseniz sirkeci şah as hanına uğrayın.

Üst segment ve pahalı saatler için sadece Tevfik aydın saat dükkanına gidin.
Teşekkür ederim otomatik saat biraz uğraştırıcı diye biliyorum geri kalması vs ondan dolayı pillileri ben daha çok seviyorum.
Seiko 5 Sports istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı