Casio F91W alınır mı?

1000 TL civari bütçem var, bu saat hoşuma gitti biraz retro havasi var normal olarak. Alternatif olarak ne önerirsiniz veya bu saat alınır mı?
Aynısı bende vardı. Şansa az önce internette modelini aratıyordum😀. Güzel bir model gayet kullanışlı, üstte dendiği gibi su geçirmez ve diğer özelliklerinin olması çok avantajlı.

Ben de almayı düşünüyordum fakat sunduklarına göre pahalı geldi :D Bu yüzden Çin'den Skmei marka çakmasını aldım 8 dolara geçen sene, saat hala taş gibi. Genelde parti veya sokak etkinlikleri vs. saate bir şey olabilecek yerlerde falan bu saati kullanıyorum. Yine de bir gün yeşil nato kayışa takmalık F91 alasım var ne yalan söyleyeyim.

Artıları: Metal kasa ( Casio'nun kasası plastik ) ve metal kordon (A158 gibi ince/hafif bir kordon). İlluminator seviyesinde arka aydınlatma, F91 veya A158 arka aydınlatmaları çok zayıf kalıyor, gece okunurluğu çok daha iyi onlara göre.

Eksileri: Ekrana fazla açılı bakınca okunmuyor, Casio'larda böyle bir şey görmezsin kesinlikle. Marka adı, kimse fark edip söylemedi ama bazen ortamı yumuşatmak için şaka malzemesi yaptım saatin adını.

1000 TL civari bütçem var, bu saat hoşuma gitti biraz retro havasi var normal olarak. Alternatif olarak ne önerirsiniz veya bu saat alınır mı?
şu an kolumda bakışıyoruz saatle. babam bana vermişti 10 yıllık. kesinlikle alınır bendeki orijinal ama piyasada sağlam çakmalar var dikkatli olmak gerek.

Ben de almayı düşünüyordum fakat sunduklarına göre pahalı geldi :D Bu yüzden Çin'den Skmei marka çakmasını aldım 8 dolara geçen sene, saat hala taş gibi. Genelde parti veya sokak etkinlikleri vs. saate bir şey olabilecek yerlerde falan bu saati kullanıyorum. Yine de bir gün yeşil nato kayışa takmalık F91 alasım var ne yalan söyleyeyim.

Artıları: Metal kasa ( Casio'nun kasası plastik ) ve metal kordon (A158 gibi ince/hafif bir kordon). İlluminator seviyesinde arka aydınlatma, F91 veya A158 arka aydınlatmaları çok zayıf kalıyor, gece okunurluğu çok daha iyi onlara göre.

Eksileri: Ekrana fazla açılı bakınca okunmuyor, Casio'larda böyle bir şey görmezsin kesinlikle. Marka adı, kimse fark edip söylemedi ama bazen ortamı yumuşatmak için şaka malzemesi yaptım saatin adını.
700-800 tl mi pahalı geldi :D

700-800 tl mi pahalı geldi :D
Plastik kordonlu saat takamıyorum, rahatsız ediyor. 150 TL daha kordona vereceğime dedim çakmasını alır geçerim :) Ayrıca genelde gece etkinliklerinde vs. kullanacaktım bu yüzden kaliteli bir arka aydınlatması olması önemliydi. Benim işimi gördü ve fiyatına göre memnun olduğum için önerdim. Yanlış olmasın ama benzer olarak A700'de benzer bir arka aydınlatma bulunuyor ve fiyatı 2000 lira bandında. F91'in de illuminator modeli var fakat TR'de hiç görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı