- Makaleler
- 1
1000 TL civari bütçem var, bu saat hoşuma gitti biraz retro havasi var normal olarak. Alternatif olarak ne önerirsiniz veya bu saat alınır mı?
Aynısı bende vardı. Şansa az önce internette modelini aratıyordum1000 TL civari bütçem var, bu saat hoşuma gitti biraz retro havasi var normal olarak. Alternatif olarak ne önerirsiniz veya bu saat alınır mı?
Mis gibi saat hocam, alınır.1000 TL civari bütçem var, bu saat hoşuma gitti biraz retro havasi var normal olarak. Alternatif olarak ne önerirsiniz veya bu saat alınır mı?
Evet trendyolda 750 tl.Resmi satıcısı Ersa Saat sanırsam doğru mu?
şu an kolumda bakışıyoruz saatle. babam bana vermişti 10 yıllık. kesinlikle alınır bendeki orijinal ama piyasada sağlam çakmalar var dikkatli olmak gerek.1000 TL civari bütçem var, bu saat hoşuma gitti biraz retro havasi var normal olarak. Alternatif olarak ne önerirsiniz veya bu saat alınır mı?
700-800 tl mi pahalı geldiBen de almayı düşünüyordum fakat sunduklarına göre pahalı geldiBu yüzden Çin'den Skmei marka çakmasını aldım 8 dolara geçen sene, saat hala taş gibi. Genelde parti veya sokak etkinlikleri vs. saate bir şey olabilecek yerlerde falan bu saati kullanıyorum. Yine de bir gün yeşil nato kayışa takmalık F91 alasım var ne yalan söyleyeyim.
Artıları: Metal kasa ( Casio'nun kasası plastik ) ve metal kordon (A158 gibi ince/hafif bir kordon). İlluminator seviyesinde arka aydınlatma, F91 veya A158 arka aydınlatmaları çok zayıf kalıyor, gece okunurluğu çok daha iyi onlara göre.
Eksileri: Ekrana fazla açılı bakınca okunmuyor, Casio'larda böyle bir şey görmezsin kesinlikle. Marka adı, kimse fark edip söylemedi ama bazen ortamı yumuşatmak için şaka malzemesi yaptım saatin adını.
Plastik kordonlu saat takamıyorum, rahatsız ediyor. 150 TL daha kordona vereceğime dedim çakmasını alır geçerim700-800 tl mi pahalı geldi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.