Lee Cooper'dan 2 modelim var. Yine de alınır mı?Hiç saatim yok yada ilk saatim olacak diyenler için güzel fırsat.
Saat, bir saat markasından alınır. Benim önerim almanız. Zaten saat takmayı seviyorsanız soru da saçma, saat dünyasına giren birisi 1-2 modelle tıkılı kalamıyor. Senede en az 3-4 saat almak istiyor... garip bir şey.Lee Cooper'dan 2 modelim var. Yine de alınır mı?
İlk saati olacak kişilere geçen gün aldığım bu saati öneririm kesinlikle. Gerçekte saatler çok daha iyi durur. Fotoğraflara takılmayın.
Casio MTP-1302D-1A1VDF Erkek Kol Saati Gri Fiyatı - Trendyol
Casio MTP-1302D-1A1VDF Kol Saati ( 2 Yıl Türkiye Tek Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Saat, bir saat markasından alınır. Benim önerim almanız. Zaten saat takmayı seviyorsanız soru da saçma, saat dünyasına giren birisi 1-2 modelle tıkılı kalamıyor. Senede en az 3-4 saat almak istiyor... garip bir şey.
Haklısınız. Şuan da kullanmadığım 1 tane puma , 2 tane de markasını hatırlamadığım modelim var. 1 tane de yurtdışından gelme akıllı saat var. Hangi renk önerirsiniz maviler hoşuma gitti.İlk saati olacak kişilere geçen gün aldığım bu saati öneririm kesinlikle.
Casio MTP-1302D-1A1VDF Kol Saati ( 2 Yıl Türkiye Tek Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Saat, bir saat markasından alınır. Benim önerim almanız. Zaten saat takmayı seviyorsanız soru da saçma, saat dünyasına giren birisi 1-2 modelle tıkılı kalamıyor. Senede en az 3-4 saat almak istiyor... garip bir şey.
Haklısınız. Şu an da kullanmadığım 1 tane puma, 2 tane de markasını hatırlamadığım modelim var. 1 tane de yurt dışından gelme akıllı saat var. Hangi renk önerirsiniz maviler hoşuma gitti.
İlk saati olacak kişilere geçen gün aldığım bu saati öneririm kesinlikle. Gerçekte saatler çok daha iyi durur. Fotoğraflara takılmayın.
Saat, bir saat markasından alınır. Benim önerim almanız. Zaten saat takmayı seviyorsanız soru da saçma, saat dünyasına giren birisi 1-2 modelle tıkılı kalamıyor. Senede en az 3-4 saat almak istiyor... Garip bir şey.
Tamamdır hocam eyvallah sağol.Hangisini sevdiysen onu al hocam. Casio oldukça kaliteli markadır.
Lee Cooper'dan 2 modelim var. Yine de alınır mı?