Giyim Casio MTP-VD01D Tüm renkleri 1.549 TL!

Makaleler
16
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı

Dostlar fiyatı gayet iyi. Tüm renkleri son 6 ayın en düşük fiyatına yakın seviyede. Modeli almayı düşünen varsa iyi fırsat.

İlk saati olacak kişilere geçen gün aldığım bu saati öneririm kesinlikle. Gerçekte saatler çok daha iyi durur. Fotoğraflara takılmayın.

Lee Cooper'dan 2 modelim var. Yine de alınır mı?
Saat, bir saat markasından alınır. Benim önerim almanız. Zaten saat takmayı seviyorsanız soru da saçma, saat dünyasına giren birisi 1-2 modelle tıkılı kalamıyor. Senede en az 3-4 saat almak istiyor... garip bir şey.

İlk saati olacak kişilere geçen gün aldığım bu saati öneririm kesinlikle. Gerçekte saatler çok daha iyi durur. Fotoğraflara takılmayın.

Saat, bir saat markasından alınır. Benim önerim almanız. Zaten saat takmayı seviyorsanız soru da saçma, saat dünyasına giren birisi 1-2 modelle tıkılı kalamıyor. Senede en az 3-4 saat almak istiyor... garip bir şey.

Bu saati kullanıyorum gayet iyi saat. İncelemem mevcut.

İlk saati olacak kişilere geçen gün aldığım bu saati öneririm kesinlikle.

Haklısınız. Şuan da kullanmadığım 1 tane puma , 2 tane de markasını hatırlamadığım modelim var. 1 tane de yurtdışından gelme akıllı saat var. Hangi renk önerirsiniz maviler hoşuma gitti.

Haklısınız. Şu an da kullanmadığım 1 tane puma, 2 tane de markasını hatırlamadığım modelim var. 1 tane de yurt dışından gelme akıllı saat var. Hangi renk önerirsiniz maviler hoşuma gitti.

Hangisini sevdiysen onu al hocam. Casio oldukça kaliteli markadır.

Saat, bir saat markasından alınır. Benim önerim almanız. Zaten saat takmayı seviyorsanız soru da saçma, saat dünyasına giren birisi 1-2 modelle tıkılı kalamıyor. Senede en az 3-4 saat almak istiyor... Garip bir şey.

Her saat koleksiyonu olan ya da birden fazla saati olanın kesinlikle dolabında en az 1 tane Casio'su vardır.

Lee Cooper'dan 2 modelim var. Yine de alınır mı?

Elbette alabilirsiniz hatta bütçeniz yetiyorsa MTP serisini öneririm. Şahsen en sevdiğim MTP serisinden 1374'tür. 5yıldır özel günlerde tarlada ekin biçerkende günlük hayatta aktif kullanıyoruz her şeyiyle hala sorunsuz çalışıyor ve 1 kez pili değişti yanılmıyorsam.

Anneme hediye almıştım hala kullanır 2008'lerden beri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı