Alıntı yaptığın yazıyı okuyup uygulayarak başlayabilirsiniz.Bana gönderdiler nasıl yükleyebilirim yardımcı olur musunuz ?
Alıntı yaptığın yazıyı okuyup uygulayarak başlayabilirsiniz.Bana gönderdiler nasıl yükleyebilirim yardımcı olur musunuz ?
Alıntı yaptığın yazıyı okuyup uygulayarak başlayabilirsiniz.
Merhaba,
Bios Update
Ekteki Rar Dosyası Rar Formatından Çıkarılır.Klasörün İçerisindeki Dosyalar Direkt Flash Diskin İçine Atılır. Flash Disk Takılı İken Makina CTRL+HOME Tuşuna Basılarak Açılır. Bios Update Atmaya Başlayıncaya kadar Basılı Tutulur.Makina Kendini Resetleyerek Bios Atmaya Başlar.
Bios Update İşlemi Sırasında Ürünün Anakartı Üzerindeki Windows 8X Keylerin Silinecektir Bilginize.
Saygılarımızla
Casper Müşteri Hizmetleri
Merhaba konular açık kalmış, Casper'i aradım ama yardımcı olmaktan biraz uzaklar, boot dosyaları var ama WIN10 ile casperin bahsettiği şekilde BIOS güncellenmiyor. Dosyaları ve sunumu paylaşabilirim.Daha açık şekilde kendi konunuzu açarsanız yardım ederiz tabi ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.