Casper A15 dizüstü bilgisayar yükseltme

Batuhanb59

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, bir süredir web siteleri ile uğraşıyordum o zamanlar sıkıntım yoktu şimdi C# öğreneyim dedim . Daha konsola Hello World yazdırınca bilgisayar deli gibi bağırmaya başlıyor. Kısacası kastırıyor işte, bütcem olmadığından şimdilik yükseltme ile sınırlıyım. Bilgisayarım hakkındaki bilgileri aşağıya yükledim, işlemci ve RAM yükseltebilir miyim? Artıdan SSD takmayı düşünüyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
pc.png

Merhabalar, bir süredir web siteleri ile uğraşıyordum o zamanlar sıkıntım yoktu şimdi C# öğreneyim dedim . Daha konsola Hello World yazdırınca bilgisayar deli gibi bağırmaya başlıyor. Kısacası kastırıyor işte, bütcem olmadığından şimdilik yükseltme ile sınırlıyım. Bilgisayarım hakkındaki bilgileri aşağıya yükledim, işlemci ve RAM yükseltebilir miyim? Artıdan SSD takmayı düşünüyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 700481
Laptoplarda sadece ram ve ssd yükseltmesi yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı