Casper A15HC BIOS güncelleme

atakand

Decapat
Daha fazla  

Bu linkte Casper A15 için BIOS güncelleme anlatılmış. Bu anlatılanlar benim Casper A15HC ve Windows7 yüklü bilgisayarım için geçerli midir?

Başlat kısmına Dxdiag yazın ve sistem kısmının ekran görüntüsünü paylaşın. Anakartınız aynı ise geçerlidir. Bir de o bilgisayar bir hayli popüler. BIOS güncellemesi yaptıktan sonra sanırsam Windows 8.1 kuracaksınız ve Windows 8.1 performansını bizimle paylaşmanızı istiyorum.

Başlat kısmına Dxdiag yazın ve sistem kısmının ekran görüntüsünü paylaşın. Anakartınız aynı ise geçerlidir. Bir de o bilgisayar bir hayli popüler. BIOS güncellemesi yaptıktan sonra sanırsam Windows 8.1 kuracaksınız ve Windows 8.1 performansını bizimle paylaşmanızı istiyorum.
Görseli yükledim. Bilgisayarımın popüler olduğunu düşünmüyordum aslında yedek parça ve sürücüler bulunmuyor 😀. BIOS güncellemesi yapma sebebim bilgisayara RAM takacağım, RAM arttırma rehberinde BIOS güncellemek gerektiği yazıyordu. Windows 8.1 isterim aslında ama kararsızım pek bilgim yok çünkü, ihtiyacım var mı veya yapabilecek miyim diye. Teşekkür ederim cevabınız için.

Dosya Ekleri

• asas.png
    asas.png
    18,8 KB · Görüntüleme: 325
Görseli yükledim. Bilgisayarımın popüler olduğunu düşünmüyordum aslında yedek parça ve sürücüler bulunmuyor 😀. BIOS güncellemesi yapma sebebim bilgisayara RAM takacağım, RAM arttırma rehberinde BIOS güncellemek gerektiği yazıyordu. Windows 8.1 isterim aslında ama kararsızım pek bilgim yok çünkü, ihtiyacım var mı veya yapabilecek miyim diye. Teşekkür ederim cevabınız için.
Evet. Recep Baltaş ın paylaştığı BIOS güncellemesini yapabilirsiniz çünkü anakartınız aynı. Kaç GB RAM takacaksınız? A15 anakarta geçen gün maximum kaç GB RAM takıldığını sormuşlardı bir konuda.

Anakartınız, Pegatron Corporation tarafından üretilen A15 ve Recep Baltaş'ın paylaştığı BIOS güncellemesi de zaten Pegatron Corporation'un ürettiği A15 için geçerli.

Yani güncellemeyi bu bilgisayara kurabilirsiniz.

Evet. Recep Baltaş ın paylaştığı BIOS güncellemesini yapabilirsiniz çünkü anakartınız aynı. Kaç GB RAM takacaksınız? A15 anakarta geçen gün maximum kaç GB RAM takıldığını sormuşlardı bir konuda.
4 GB takacağım 8 GB'a yükseltmek amacım sistemimin 4GB RAM'iye birlikte. 16 GB'a kadar desteklediğini gördüm doğru mu baktım bilmiyorum. Teşekkür ederim.
Anakartınız, Pegatron Corporation tarafından üretilen A15 ve Recep Baltaş'ın paylaştığı BIOS güncellemesi de zaten Pegatron Corporation'un ürettiği A15 için geçerli.

Yani güncellemeyi bu bilgisayara kurabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim.

Benden başka Pegatron kullanan varmış Pegatron H87-M1 için de bios güncellemesi de var mıdır?
Ben bilmiyorum hocam, konu acarsanız belki yardım edilir.
Bataryam bitik yani şarj olamadığı icin uyarı veriyor. Klavyemde L, I harfleri calışmadığından dolayı da AFlash3 diyip forceit komutunu veremiyorum sanırım bu komutu yazmak gerekiyormuş bu uyarıda. Acaba bununla alakalı bir oneriniz var mıdır yoksa konu mu acayım? Teşekkür ederim tekrar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı