Casper A15HE İnten HD 3000 yükleyince görüntü gitme sorunu

saffetq

Kilopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Benim sorunum şu 1 hafta önce laptop aldım 2.el PC'ye windows 10 kuruyorum. Her şey iyi güzel ne zaman ki İntel HD 3000 sürücüsünü yüklesem laptopta görüntü gidiyor fakat VGA çıkışına harici bir monitör bağlayınca direk onu görüyor. Onda hiçbir sıkıntı olmadan kullanabiliyorum. Bir sürü driver denedim intel'in sitesinden, windows updateden, driver magiciandan ama hiçbiri işe yaramadı. En sonunda Windows 7 kurdum ve sorun düzeldi. Ama ben Windows 10 kullanmak istiyorum arkadaşlar bi yardımcı olun. Çift Ekran kartı var üzerinde intel'i yükleyince ekran gidiyor. PC özellikleri:
Casper A15HE
i5 2450m
İntel HD 3000
nVidia GeForce 520m
320 GB Toshıba HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemeden malesef sorun çözülmüyor.

Tamam bios güncellemeden o sorun gitmiyor. Ekran kartı sürücünüzü ve Intel Management Engine sürücüsünü yükleyince bilgisayarı kapatıp açarken sorun olmuyor. Ama yeniden başlatınca gene siyah ekranda kalıyor ve kapatıp açmadan düzelmiyor. Kapatıp açınca siyah ekran olmama sebebi ise Hızlı Başlat özelliğinin açık olması bilgisayar yeniden başlatılırken hızlı başlatma kapalı olarak bilgisayar başlatılıyor. Hızlı başlat özelliğini kapatırsanız laptopu harici monitöre bağlayana kadar siyah ekrandan kurtulamıyorsunuz.

Bios sürümünüz aşağıdaki bağlantıdaki bios ile uyuşuyorsa ordaki işlemleri uygulayıp biosu güncelleyin.
Casper Pegatron A15 BIOS Güncelleme Rehberi | Technopat Sosyal

Intel Management Engine sürücüsü: Intel® Download Center

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı