Merhabalar bende aynı işlemleri format atarken yapmıştım. Fakat şuan malesef windows 8 etkinleştirilemiyor. Acaba sende şuan etkinleştirildimi ?
Merhaba, eğer büsbütün aynı yolları, aynı koşullarda gerçekleştirdiyseniz internete ilk erişiminizde PC'nin otomatik olarak kendi lisanslamasını gerçekleştirmesi gerekir, en azından bende böyle gelişti hocam.
- - - Güncellendi - - -
Üstad merhaba, donanım kimliği şöyle: PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_012310EC&REV_06
öyle arattığımda driveridentifier isimli bir site çıktı üst sırada oraya girdim, kendi bir sürücü güncelleştirme tespiti yapan bir uyguylaması vardı onu indirdim kurdum, taradım ve şöyle bir sonuç verdi, buna göre hareket etmekte tedbirli mi olmak lazım; Drivers for CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S - CASPER NIRVANA ONE PC (To be filled by O.E.M.- SKU:To be filled by O.E.M.) - Scan Result ANONYMOUS -
Recep hocam ilginçtir Itunes yazılımını şimdi kurdum bilgisayara ve o sırada apple ethernet driver isimli bir sürücü de kendiliğinde yüklendi sistem tarafında, ardından her şey normale döndü kablolu ağ bağlantısı olarak sıkıntı çekmiyorum şu anda. Yalnız belirttiğim üzere şu program vasıtasıyla listesi çıkarılan günceleşştirmeleri uygulama konusunda nasıl hareket etmeliyim, misal windows update nvidia'nın görüntü biriminin yeni bir sürümünü halihazırda karşıdan yükleyecek vaziyette duruyor, ancak diğer ekipmanlara dair bir ibare yok. Teşekkürler.