GlitchTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 162 9 Mart 2025 #1 Merhaba, elimde eski bir Casper laptop var ancak ne sürücülerini ne de BIOS'unu bulabiliyorum. Nasıl bulabilirim?
Merhaba, elimde eski bir Casper laptop var ancak ne sürücülerini ne de BIOS'unu bulabiliyorum. Nasıl bulabilirim?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.598 Makaleler 8 Çözümler 223 Yer İstanbul 16 Mart 2025 #2 Kasa altında model numarası yazıyorsa aratabiliriz. Aksi taktirde dahili ekran kartı sürücüsü ile Windows güncellemelerini kurmak yeterli olacaktır. Artı 0 Eksi
Kasa altında model numarası yazıyorsa aratabiliriz. Aksi taktirde dahili ekran kartı sürücüsü ile Windows güncellemelerini kurmak yeterli olacaktır.
KS KS GlitchTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 162 17 Mart 2025 #3 Blacksidemre dedi: Kasa altında model numarası yazıyorsa aratabiliriz. Aksi taktirde dahili ekran kartı sürücüsü ile Windows güncellemelerini kurmak yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kasa altı etiketi aşırı deforme olmuş ve okunmuyor. Benim asıl amacım BIOS güncellemek istiyordum. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Kasa altında model numarası yazıyorsa aratabiliriz. Aksi taktirde dahili ekran kartı sürücüsü ile Windows güncellemelerini kurmak yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kasa altı etiketi aşırı deforme olmuş ve okunmuyor. Benim asıl amacım BIOS güncellemek istiyordum.