Casper bilgisayar açılmıyor

sphenoid

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarımı birkaç ay önce aldım. Geçen ay bilgisayarı açtığımda BIOS ekranı çıktı, oradan çıkış yapıp kullandım. Birkaç defa daha böyle oldu fakat en sonunda bilgisayar ekranı komple gitti ama açık olduğuna dair ışık yanıyordu. Açılmayınca kapat tuşuna uzun süre bastım ve kapandı. Ama sonra bir daha açılmadı. Garantisi henüz dolmadığından Casper servisine gönderdim ama sadece bilgisayarı açıp göndermişler. Açar açmaz yine BIOS ekranı çıktı ve şu an yine bilgisayar komple gitti. Yani servis hiçbir şeyi düzeltmemiş. Şu an bilgisayar açılmıyor bu konuda ne yapabilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam laptop ise bende de aynı marka var bende açılıp fanları son hız döndürüyordu yetkili servis pek bir şey yapmadı bende odanın sıcak bir kısmına [peteklere yakın bir yere] koydum sabah kontrol ettiğimde açılmıştı ama benim kullandığım yöntem çok riskli en son çare olarak düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…