Casper BIOS şifre istiyor

StebX

Hectopat
Hiçbir türlü ne bilgisayarı açabiliyorum ne de BIOS girebiliyorum. Direkt bu ekrana atıyor. BIOS Master Password Generator for Laptops error kodunu deniyorum onla bile şifre hatalı diyor ne yapmam gerekiyor açmak için farklı bir şey yapabilir miyiz?

Dosya Ekleri

• unnamed.jpg
    175,6 KB · Görüntüleme: 1.075
BIOS pilini sökün. 5-10 saniye bekleyip geri takın.

En mantıklı çare BIOS pilini çıkartmak, 10 saniye beklemek ve tekrar takmaktır. Diğer türlü bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum.

Bilgisayarı sökemem diyorsanız ilk öncelikle modelinize göre internetten sökme videosunu bulun, o videoya baka baka yapın ve dikkatlice tekrar birleştirin. Unutmayın, kasayı ayırırken metal tornavida kullanmayın.

Laptobun kasayı söktüm bios pili yok anakart üzerinde. Şuan dışarıdayım Resmi ekleyeceğim eve geçtiğimde.

Laptobun kasayı söktüm bios pili yok anakart üzerinde. Şuan dışarıdayım Resmi ekleyeceğim eve geçtiğimde.
Sarı veya siyah bir kaplaması olabilir. Direkt anakart üzerinde olmayan modeller de var.

Eki Görüntüle 875573
bios pili anakart arkasındaymış çıkartıp 7-8 dk bekledim taktım yine aynı sorun devam ediyor
Gerçekten ilginç bir sorun.

00873222
12529974
f43bf76e

Bu şifreleri de bir dener misiniz?

Ayrıca "See Password Hint" deyince ne çıkıyor?
Bu konulara da bir göz atabilirsiniz:

Eğer olmazsa Casper yetkili servislerini aramayı deneyin. Fiziksel müdahale gerekebilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…