Ömer_reis Hectopat Katılım 11 Ağustos 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2016 #11 Aynısını 1500 e aldım
E EmirSFB Hectopat Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2016 #12 The Riddler dedi: Hemen iade et. Casper pişmanlıktır. Technopat tarafından onaylanmıştır ve örneği Neden Casper Alınmaz ? Ne yazıkki bendede 6 senelik bir Casper laptop var ve toplama bir pc almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, 4 aydan sonra iade alacaklarını sanmam. yapcak birşey yok. şu an şükür memnunum. isteklerimi karşılıyor. herkeze görüşleri için teşekkürler.
The Riddler dedi: Hemen iade et. Casper pişmanlıktır. Technopat tarafından onaylanmıştır ve örneği Neden Casper Alınmaz ? Ne yazıkki bendede 6 senelik bir Casper laptop var ve toplama bir pc almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, 4 aydan sonra iade alacaklarını sanmam. yapcak birşey yok. şu an şükür memnunum. isteklerimi karşılıyor. herkeze görüşleri için teşekkürler.
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2016 #13 Hocam hem özellikleri bakımından, hem de Casper olması nedeniyle 1500 üstü verilmezdi. Keşke almadan önce konu açsaydınız. E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hem özellikleri bakımından, hem de Casper olması nedeniyle 1500 üstü verilmezdi. Keşke almadan önce konu açsaydınız. E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi