Casper CD.CRF-G322A Nasıldır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba , bilgisayarım bozulduğu için yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum.Fakat bütçem dar. Carrefour da bilgisayar buldum fakat sistemden çok anlamıyorum.Bilgisayarı alma amacım daha çok oyun oynamak. Yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayar bu;

https://www.carrefour.com.tr/reyon-detay#/casper-cd-crf-g322a-desktop-pc

Üşenenler için sistem özellikleri ;

• Intel® Pentium G3220
  • işlemci hızı 3.00 GHz.
  • 3 MB Cache
  • Windows® 8
  • 4 GB DDR3 Bellek
  • 500 GB SATA Harddisk
  • 2 GB ATI HD7350
  • DVD±RW DUAL
  • Card Reader
  • Casper Klavye, Optik Mouse
  • Microsoft Office 2010 Transition Paketi
  • SuperSilent Teknoloji
  • Windows® 8.1
[TBODY] [/TBODY]
Intel pentium olması beni endişelendirdi ama okuduğum kadarıyla g3220 iyi diyorlar. Veya bu sitedeki arkadaştan gördüğüm ve hoşuma giden sistemi de alabilirim. Onun sistemi de bu;

1. İntel Pentium G3220 3.0 Ghz işlemci
2. 8 gb Gskıll ram (dual channel)
3. Asus H81-M Plus anakart
4. Asus HD 7790 ekrankartı
5. 600 watt Ocz modüller güç kaynağı
6. Kingston v300 serisi 120 gb ssd (450 mb yazma hızı/450 mb okuma hızı)
7.Casper kasa

Yardımlarınızı için teşekkürler...

Paranı kesinlikle o çöp bilgisayara verme. APU sistem topla APU sistem o alacağın kasayı havada tokatlar. Arkadaşlar az sonra yardımcı olur benim bir kaç işim var.

Son çıkan oyunları oynayabileceğini pek sanmıyorum bu sistem ile. Oyun oynamak için biraz daha para biriktirip yani en azından 1.300TL civarı yapıp toplamaya yönelmeni tavsiye ederim.

Bu, oyun oynamak için yeterli bir bilgisayar değil. Güncel oyunları çalıştırmak için en azından ekran kartı modelinin 2. numarası 5 veya 6 olmalıdır. (Verdiğin PC'deki 3) Yeni çıkan oyunları oynamak için biraz daha bütçeni arttırıp daha iyi modellere bakmalısın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı