Casper CD.GLD4770B mi CD.KLI-4790A mı alınmalı?

• Konuyu başlatan naber3434
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.552
Hazır pc almak mantıklı değildir. Hele hele Casper almak hiç mantıklı değildir. Hele hele hele Gold gibi pahalı bir mağazadan almak hiç ve hiç mantıklı değildir. Toplama alabilirsiniz. Bütçenizi verin biz toplayalım.

Ben ikisinden birini almayı düşünüyorum oyun için hangisi ideal olur onu öğrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben toplama almak istemiyorum.

Bakın. Bu bütçeye alacağınız herhangi bir hazır sistemde oyun oynayamazsınız. Bu bilgisayarlar oyun için veya sizin amacınıza hizmet etmek için üretilmiyor. Eğer günümüz oyunlarını oynamak istiyorsanız bütçenizi belirtin ki size yardımcı olabilelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafana uyanı al. Zira hazır kasa ve Casper konusunda uyarılarımız serttir. Hazır kasa almayın, aldırmayın. Toplama istemiyorsanız seçin birini, paşa paşa kullanın. Sonradan sakın ola burasını ağlama duvarına çevirmeyin lütfen.

Akıl yaşta değil baştadır. Forumda yenisiniz belli. :D Türkçe kuralları hakkında yine uyarmak zorundayım. Eğer o sistemlerden birini alırsanız günümüz oyunlarını bile oynayamazsınız. Aynı bütçeye alacağınız toplama bilgisayar 2 katından fazla performans gösterecektir. Bilgisayar donanımlarıyla 2 yıldır ilgileniyorum. Sizden fazla bilgim olduğuna eminim. Yardım etmek isteyen birine ters ters cevap verecekseniz neden soru soruyorsunuz ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı