Casper CD.GLD4770C Alınmalı mı?

Casper alacağına gidip Nokia 3310 alıp yılan oyunu oyna daha iyi bence. O paraya daha daha iyisi toplanır arkadaşım bence bulaşma Casper'a...

Benim bile alasım geldi, bende ara sıra Vatanda kafadan bir bilgisayar topluyorum ama seninki kadar hem ekonomik hemde verimli bir sistem toplayamadım. Helal... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper alacağına gidip Nokia 3310 alıp yılan oyunu oyna daha iyi bence. O paraya daha daha iyisi toplanır arkadaşım bence bulaşma Casper'a...

Benim bile alasım geldi, bende ara sıra Vatanda kafadan bir bilgisayar topluyorum ama seninki kadar hem ekonomik hemde verimli bir sistem toplayamadım. Helal... :)
Orta seviye araştırma, biraz tecrübe sağlam öneriler için hazırsın demektir. ;)

Ben hem masaüstü hemde laptop Casper kullanıcısıyım, ama tamamen mecburiyetten aldım başka şansım yoktu. Eğer 1700 TL bütçen varsa kesinlikle SypeR'ın önerdiği sistemi al. Asla pişman olmazsın, benim bile gözüm kaldı. :D

Casper'ın işe yaradığı tek nokta: Kardeşimin Format CD'sini aldım (Win8) ve eski bilgisayarıma bugün o CD ile Windows 8 kurdum. Açıkçası bir tane CD yararından başka hiçbir işe yaramayan bir firma. Fakat annelerimize ve babalarımıza söz geçiremiyoruz, Casper'da Casper . Sanki başka bir şey yokmuş gibi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı