Casper CD.VDI6500A Alınır mı?

Bu masaüstü bilgisayarı dır. Aşağıdaki konuyu inceleyin.
Neden anakarttan çok fazla kısılmamalı?

Son düzenleme:
Eee malum bazı markalar kaliteye önem verir, bazı markalar fiyata önem verir, bazıları ise bilmeyenleri kazıklamaya çalışır.

O bütçeye o bilgisayarı almak intihardan farksız olacaktır. Sosyalde bütçenizi belirterek konu açın, bundan kat ve kat daha iyi bir bilgisayar toplarsınız.

Eee malum bazı markalar kaliteye önem verir, bazı markalar fiyata önem verir, bazıları ise bilmeyenleri kazıklamaya çalışır.
Ben Hazır PC'ler de alınabilcek bir marka göremiyorum. Adam ASUS ama gitmiş GTX760 koymuş, 750 koymuş 8.000TL fiyat basmış. Oyuncu adam ne yapacak bu PC'yi ? Kalite mi ? Bırakın Allah aşkına...
Her türlü toplama alın. Phoenix bile alınmaz bence. Adamlar işini çok iyi yapıyor ama fiyatlar tam istediğim gibi değil. Elbette de şişirecekler adamlar para kazanıyor ona bir şey demiyorum ama elimizin altında toplama gibi bir seçenek var iken hiçbir şeye yönelmemize gerek yok.
Son zamanlarda biraz Hazır PC'ler adam akıllı kombinasyonlar ile gelmeye başladı karşımıza, hayırlısı...

Cevaplarınızın her biri için teşekkür ederim sanırım vazgeçtim bende parçaları araştırdığımda karşıma çıkan manzara felaket.

Neye göre önermiyorsun diyeceğine şu şu sebepten alabilirsin demeden niye peşinen alınır dedin? Bizim göremediğimiz bir artısı varsa paylaşda öğrenelim.
Malum herkes kulak da duyma şeyleri üzerinde marka ürünlerini kötülüyor. Bir artısı veya eksiği konusuna giremeyeceği göreceli bir durumdur. Sadece şunu söyleyebilirim tavsiye edilen bilgisayarların hazır satılan pc ler de daha pahalı olduğudur. Çoğu özelliği kullanmadığımız halde para veriyoruz. Neden anakarttan çok fazla kısılmamalı?

Harbiden iyi saçmalamışsın. Her tavsiye edilen bilgisayar aynımı 1500 TL'lik bilgisayarda tavsiye edilir 15000 TL'lik bilgisayarda. İkide bir alakasız anakart konusunu temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun. Hoş o konunun hazır PC ile alakasının olmadığını bilsen zaten Casper'i önermezdin ya.

Aynen saçmalama yapmışım. Çoğu anakartın kullanmadığınız özelliğe para verildiği için mi saçmadım değil mi. i5 6500 sistem topladığında hemen sana tavsiye edilen edilen en düşük anakart b150 cipsetli anakart olur. Oysa h1110 cipsetli anakartta b150 cipsetin verdiği performansın aynısını verir. Bu da maddi anlamda 100-150 tl fazla para vermemen anlamına gelir. Aynı özelikte toplama pc ile hazır pc arasında performans testini ölç bakalım sonuç ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…