Casper CD.VDI6500A Alınır mı?

Gittikçe komikleşiyorsun. Bak arkadaşım, oyunlarda performansı işlemci ve RAM vermez önemli olan ekran kartıdır. Kaldı ki senin o önerdiğin muhteşem sistemdeki(!) ekran kartı GTX 750. GTX 750 diyorum çünki "Ti" bile değil. O kart ile GTX 960 arasında 30 FPS fark var. Sen bu fark için ister 128 GB RAM, i7 6850K koy kapatamazsın. i3 6100 ile i3 6098P arasında performans olarak fark yok. Sadece üstlerindeki HD 530 ile HD 510. i3 6098P, GTX 970'i bile besleyebilecek bir işlemci iken GTX 960'ta zorlanmaz. Hem benim önerdiğim parçaların ne olduğu belli, PSU'sundan kasasına kadar her şey o fiyat için yeterli. İlerde upgrade ederken ne PSU ne kasa sıkıntı olur arkadaş için. Ama bu kadar yazdığımdan sonra hala bir şey anlamıyorsan yapacak bir şey yok. Ha sen çok istiyorsan git Casper al.
Sana sadece söylemek istediğim şey çok bilgilisiniz keşke bu bilgini farklı yerlerde kullansaydın kim bilir belki bir astronot olabilirdin.... Madem işlemci ve ram oyunlar da performans vermez diyorsun o zaman niye 8 gb ddr4 ram bellek ve i3 6098p tavsiye ediyorsun. Bunun yerine niye Pentium G4400 ve 2 veya 4 gb ddr4 ram bellek tavsiye etmedin ? İlerde uprade bahse diliyorsun da gereksiz bir saçmalıktır. Şuanda kullanılan parçaları hatırlamıyorum günde 4-5 pc topluyorum. Yakın zaman da bir kaç casper bilgisayarın incelemesini yapıp burada tanıtımı yapacam. Casper la bir bağlantım yok sadece bilgilendirme amaçlı konuyu açacam. O zaman sana detaylı resimlerini gösterip ve açıklama yazıp gözlük kullanarak bakarsın. 2 bilgisayar kullandığım için ihtiyacım yok. Bu casper serisi elime geçince sana hediye verebilirim. Belki bir ürünü kullandığında dürüst olursun.

Son düzenleme:
Sana sadece söylemek istediğim şey çok bilgilisiniz keşke bu bilgini farklı yerlerde kullansaydın kim bilir belki bir astronot olabilirdin.... Madem işlemci ve ram oyunlar da performans vermez diyorsun o zaman niye 8 gb ddr4 ram bellek ve i3 6098p tavsiye ediyorsun. Bunun yerine niye Pentium G4400 ve 2 veya 4 gb ddr4 ram bellek tavsiye etmedin ? İlerde uprade bahse diliyorsun da gereksiz bir saçmalıktır. Şuanda kullanılan parçaları hatırlamıyorum günde 4-5 pc topluyorum. Yakın zaman da bir kaç casper bilgisayarın incelemesini yapıp burada tanıtımı yapacam. Casper la bir bağlantım yok sadece bilgilendirme amaçlı konuyu açacam. O zaman sana detaylı resimlerini gösterip ve açıklama yazıp gözlük kullanarak bakarsın. 2 bilgisayar kullandığım için ihtiyacım yok. Bu casper serisi elime geçince sana hediye verebilirim. Belki bir ürünü kullandığında dürüst olursun.
Senin için şimdi endişelenmeye başladım, bence sen gözlük takta dediklerimi enine boyuna ölç. Dediklerin saçma. Adresini verde parça alacağım zaman yolumu değiştireyim.

Senin için şimdi endişelenmeye başladım, bence sen gözlük takta dediklerimi enine boyuna ölç. Dediklerin saçma. Adresini verde parça alacağım zaman yolumu değiştireyim.
Merak etme söylerim. Senin parça aldığın yere ben oraya parça gönderiyorum. Nasıl olacak.

@pirates caribbean Bence toplama işinden uzak dur. Elinden geçen bilgisayarlara yazık.
Aynen yazık oluyor. Dikkatli okursan niye bu casper alınabileceğini anlarsın.

Yazdımlarım son mesajım dır. Konusunun daha fazla uzamasın nasıl olsa bilen biliyor...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı