İyi günler arkadaşlar. Ben "Casper CD.VTI4770A" almayı düşünüyorum, sistem özellikleri güzel ama ekran kartı için aynısını söyleyemem ve hangi ana-kart takılı bilmiyorum. Diyeceğim o ki, ekran kartı ve anakart olarak ne tavsiye edersiniz ?
Hiç bulaşma! Git paşalar gibi sistem topla. İlla bu olsun dersen ekran kartı önerim GTX 770 veya 780 AMD tarafı ise R9280X olur. Ana kart olarak MSI Z97 Gaming 5 alabilirsin.
Ben o serisinin önceki kasasını kullanmıştım. İ7 3770 vardı. Anakart Pegatron markalı Çin de üretilen dandik anakartlardan. Maliyeti en fazla 50 TL diyebilirim. Öyle bir hataya düşmeyip şu sistemi alın.
Casper'dan uzak dur! Ekran kartına bakar mısın? GT 630 nedir? Kasa görünümüne sakın aldanma Casper kadar üçkağıtçı bir firma yok! Soğutması kesin çok kötüdür. Anakartları da zaten çöp.
Hiç bulaşma! Git paşalar gibi sistem topla. İlla bu olsun dersen ekran kartı önerim GTX 770 veya 780 AMD tarafı ise R9280X olur. Ana kart olarak MSI Z97 Gaming 5 alabilirsin.
Tavsiyen için ilk önce teşekkürlerimi sunuyorum. Aslında bütçem var ama toplayıp onun montajı falan var. Daha o kadar gelişmedim ki, bir de neden almama taraftarsın?
Parçaları seçin Vatan Bilgisayar birleştirip sistemi veriyor. Eve gelip işletim sistemi yüklüyorsunuz olay bitiyor. İsterseniz İnventus'dan alabilirsiniz. Sistemi toplayıp eve kargoluyorlar.
Dostum Casper notebook kullanıyorum. Tamir etmekten usandım. Yeteer Servis ile kanka olduk. Herkes Casper'a bulaşma diyor. Tek ben demiyorum. Aşırı derece kalitesiz malla üretiyor.
İşlemcisi sizi şaşırtmasın. Sadece anakart ve ekran kartını değil, güç kaynağını, kasayı, işlemci fanını da değiştirmeniz gerekecek ki zaten tüm bütçeyle yeni bir sistem almak çok daha mantıklı. İlla ki alacaksanız bütçenizi de belirtin lütfen.
Casper'dan uzak dur! Ekran kartına bakar mısın? GT 630 nedir? Kasa görünümüne sakın aldanma Casper kadar üçkağıtçı bir firma yok! Soğutması kesin çok kötüdür. Anakartları da zaten çöp.
İşlemcisi sizi şaşırtmasın. Sadece anakart ve ekran kartını değil, güç kaynağını, kasayı, işlemci fanını da değiştirmeniz gerekecek ki zaten tüm bütçeyle yeni bir sistem almak çok daha mantıklı. İlla ki alacaksanız bütçenizi de belirtin lütfen.
Parçaları seçin Vatan Bilgisayar birleştirip sistemi veriyor. Eve gelip işletim sistemi yüklüyorsunuz olay bitiyor. İsterseniz İnventus'dan alabilirsiniz. Sistemi toplayıp eve kargoluyorlar.