Casper CD.VTI4790A kasaya RX 570 ve High Power 700W PSU sığar mı?

TarikZiya

Decapat
Bilgisayardan anlamadığım bir dönemde bu kasayı almıştım;
Sistem özellikleri;
  • H81M-DS2 Anakart
  • GT 730 Ekran kartı
  • i7 4790K İşlemci
  • 8 GB DDR3 1600 MHz Bellek
  • 250 W Güç Kaynağı
Anakartıma uyumlu olduğunu öğrendikten sonra, ekran kartımı değiştirmek istedim ve RX 570 sipariş ettim.
Sipariş ettiğim RX 570 kasama sığar mı, sığmaz ise kasamı değiştirebilir miyim?
High Power 700W 80+ kasama sığar mı?

Şimdiden çok teşekkür ederim Technopat :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba barisch ekran kartını takarken wireless kartının çivisi yüzünden takamadım başta sonra söktüm ve taktım güç kartı da oldu ekran kartı da oldu bilgisayarda çok güzel performans verdi :) Yalnız 580 i bilmiyorum 570 sığdı kasama ve sorunsuz kullanıyorum :)
Kartını takmak istiyor isen wireless kartını sökeceksin ve bilgisayarına ethernet kablosuyla çekeceksin interneti malesef :) Yardımcı olmuşumdur umarım :)

Merhaba barisch ekran kartını takarken wireless kartının çivisi yüzünden takamadım başta sonra söktüm ve taktım güç kartı da oldu ekran kartı da oldu bilgisayarda çok güzel performans verdi :) Yalnız 580 i bilmiyorum 570 sığdı kasama ve sorunsuz kullanıyorum :)
Kartını takmak istiyor isen wireless kartını sökeceksin ve bilgisayarına ethernet kablosuyla çekeceksin interneti malesef :) Yardımcı olmuşumdur umarım :)
çok sağolun, peki ekran kartının markası ne? ben sapphire nitro modelini almayı düşünüyorum sizinki de aynı modelse boyutlarında fark yok zaten. yardımınız için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı