CASPER CD.VTI4790A MSI GTX 960 İle Uyumlu Mudur?

Bütçe 2500 demişsin fakat Casper alıp üstüne 960 alacak olsan en az 2800 tutar, bu bağlamda bir sistem topladım ve 970 sığdırabildim. Rami tek modül seçtim, ilerde 16 GB yapabilirsin. Oyun amaçlı sistem topladığın için Casper aksine ekran kartına para yatırmak çok daha doğru. İ5 4460 Titan X'i bile rahatlıkla besleyebilecek güçte bir işlemci. DX12 desteğininde geldiğini düşünürsek bu sistem seni uzun uzun yıllar sadece ekran kartı değiştirerek götürür. Sinerji bilgisayardan ;

Hocam eyvallah iyi sistem toplamışsın ama benim bir sorum var. Casper PC'de i7 var. Bunda i5 var. İ7 diye yırtınmıyorum, sadece farkı merak ediyorum. Birde vatan'da nasıl hallederiz, tüm parçalar bir yerden bulunur mu gibi soruları cevaplarsan sevinirim. Şu andan itibaren toplama fikrine pozitif bakıyorum.

Allah var i7 canavar İ7 çizim amaçlı yani iş için gerekli bir işlemci, oyun için ekran kartını besleyebilecek güçte bir işlemci seçmek çok daha verimli oluyor. İ5 4460 yeterlilik bir yana oyun için fazla bile kalır. Paylaştığım bileşenleri not alıp sana en yakın Vatan şubesine git, oradaki görevlilere göster, o şubede olmayan parçaları bir kaç gün içerisinde getirtirler. Muhtemelen benim seçtiğim ekran kartı Vatanda yoktur alternatifleri oradaki görevliler sana gösterir. Parçalar şubeye geldikten sonra hepsini satın alırsın, onlar sistemi toplar ve sana teslim eder. Sen en iyisi Vatan şubesine gidip adamlarla görüş, Casper alma fikrini'de sor, onlar sana her şeyi açıklar

Çok teşekkürler hocam, çabuk ve yardım eden cevapların için. Sayende fikrimi değiştirdim. Ama sizde Casper'a bu kadar kötü davranmayın, bana 5 sene sorunsuz hizmet etti çocuk

Çok teşekkürler hocam, çabuk ve yardım eden cevapların için. Sayende fikrimi değiştirdim. Ama sizde Casper'a bu kadar kötü davranmayın, bana 5 sene sorunsuz hizmet etti çocuk

Ben 7 sene Casper kullandım ve onun sayesinde bilgisayarda ustalaştım.(içini açıp az oynamıyordum ) Yeni sistem topladım ve hala Casper klavye ve monitörünü kullanıyorum, sanırım bu iki bileşenin yaşı 10 oldu Kısacası Casper'ı kötülemiyorum, aynı fiyata daha iyisini toplayabilecekken alınmamalı. Durum bu

İkisi de sizi üzmez Galaxy tercih edebilirsiniz.

İ7 ye aldanma dostum bende i3 3150 var yanına r7 370 nitro taktım canavar gibi mübarek

Teşekkürler, zaten yukarıda toplanan sistemi alacağım. Sadece tüm parçaları Vatan'dan almak istiyorum. Eğer Galax daha iyiyse tabi ki onu tercih ederim, hatta biraz daha ucuz diğerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…