Bir arkadaşım bu bilgisayar'dan alacak fiyatı 1.600 TL olduğu için ona farklı seçenekler sundum yalnız bana güvenmedi pek birde size sormak istedik bunun hakkında yorum yapar mısınız veya bundan daha iyi olabilecek bu fiyatlarda bilgisayar söyler misiniz? Ekran kartı daha sonra değiştirecek.
Casper çöp bilgisayardır kesinlikle almayın bende zamanında aldım ve pişmanım. Bu arada o i7 4790 altında h61 chipset vardır büyük ihtimal o yüzden almamalı.
Ne öneriyorsunuz acilen bilgisayar almam lazım daha sonra anakart ve ekran kartı takviyesi yapacağız belli bir zaman idare etsin yeter League of Legends adlı oyunda kasma yapmasın CS:GO'da en az 300 500 fps alsın yeter.
Konu açarken "bir arkadaşım" dediniz, şimdi almam lazım diyorsunuz. Sistem toplamak için Masaüstü Bilgisayarlar kategorisinde yeni bir konu açın. "1600 Liraya Sistem Toplama" gibi.
Sakın almayın sadece göz boyama. i7 4790 ile göz boyuyorlar yanında GT 730'un 4 GB video belleğine sahip modelini koyarak ekran kartları konusunda bilgisi olmayan acemi arkadaşları kandırıyorlar. GT 730 tam anlamıyla çöptür.