Casper CKV Boot Menü Sorunu

Muzaffer can

Hectopat
Daha fazla  
Casper CKV model bir laptobum var. SSD'de sorun olduğu için garantiye gönderdim ama sistem onda yüklüydü. Ben de yedek HDD'me yüklemek için format atacaktım ancak benim laptopta şöyle bir sorun var. Bilgisayari İlk açarken ya da res atarken Casper yazısında kalıyor. F2'yle BIOS'a girince boot menü gelmiyor ama yeniden resetlersem girebiliyorum. Yani bilgisayar açıkken bile kapatirsam bir kere daha reset atmam lazım. Bundan dolayı F2'den BIOS'a girince önceliği flasha verince tekrar reset attığım için öncelik HDD'ye dönüyor. F12'deki menüden de önceliği flasha veremiyorum çünkü yukarı aşağı yapamıyorum. USB gelip enterlayinca bekleyip aynı ekrana dönüyor ben bunu PC'ye nasıl format atacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinicisi Casper almakla hata etmişsiniz ama sanırım zaten bunun farkındasınız...

Boot menüsünde seçim yapmak için cihaza USB klavye bağlayabilirsiniz.

Bir de BIOS'ta önceliği USB'ye verince reset sonrası bu ayar değişmemeli. Save & Exit komutu ile ayarları kaydettiğinizden emin olun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı