CASPER CN TKI-4712A İyi Mi?

ceyhun ceyhan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Casper Nirvana serisinden olan bu notebooktan şu an benim elimde de bir tane var. Sistemi çok iyi gibi gözükse de ben bu notebooka şüpheyle bakıyorum. Sizce bu notebookla bugünün iyi sistemli oyunlarını oynayabilir miyim?
  • RAM: 12GB
  • İşlemci: Intel core i7 4712MQ
  • Sabit disk: 1 TB
  • Ekran kartı: Nvidia GT840M
CASPER CN TKI-4712A NOTEBOOK - Teknosa

Sistem iyi ama Casper markasını öneren birini görmedim. Ben Casper markasını hiç kullanmadım. Ama böyle özelliklerde bir bilgisayar günümüz oyunlar için orta seviye yeter diye düşünüyorum. Forumlarda biraz araştırma yaparsan Casper markasını yazınca hiç kimse tavsiye etmiyor.

Benim ağzım iki kere Casper yüzünden yandı. O yüzden kimseye Casper öneremem ama elektronik aletler birazda şans işidir, bilirsin. Belki de benim şansıma aldığım cihazlar kötüydü.

Başka forumlarda bu Casper kasa için iyi diyenler var. Her dizüstü ısınır ama Casper için biraz fazla diyorlar. Dediğim gibi bu kasa Casper' ı bir kaç forumda öneren gördüm. Fiyatına göre sistem çok güzel ama soğutması için bir şey diyemem. Alırsan da inşallah bir sorun ile karşılaşmazsın.

Bende laptop almayı düşünüyorum. Casper marka ama hoşuma gitti.
Casper CN TKI-4210A sizce nasıl ?

Başka forumlarda bu Casper kasa için iyi diyenler var. Her dizüstü ısınır ama Casper için biraz fazla diyorlar. Dediğim gibi bu kasa Casper' ı bir kaç forumda öneren gördüm. Fiyatına göre sistem çok güzel ama soğutması için bir şey diyemem. Alırsan da inşallah bir sorun ile karşılaşmazsın.
Casper CN TKI-4210A sence almalı mıyım ? Bilgili birine benziyorsun .

Her dizüstü bilgisayar ısınmaz. Yüksek performanslı olanlar ısınır ama kapanmaz casper da bir kaç ay sonra kapanmaya başlar.

Casper CN TKI-4210A sizce nasıl ?

Casper CN TKI-4210A sence almalı mıyım ? Bilgili birine benziyorsun .
Estağfirullah bilgi derken sadece bende bir ara almayı istiyordum kasasını çok beğeniyorum. Bir dizüstü de alacağım. Ama ne alacağımı bilmiyorum fazla para vermek istemediğim için genelde Casper markalarına bakıyordum. Bazı forumlarda bu bilgisayarı kullanan kişiler eskileri ısınıyordu bu kasada ısınma eskisi gibi söz konusu değil diyenler çok. Sadece sen forumlarda kullanan kişilerle konuşmaya çalış kullanmayan eski teknoloji ile eski bilgisayarlarını kullanmış kişilerle konuşma. Herkes Casper pişmanlıktır diyor ama çoğuna sor yarısından fazlası Casper kullanmamıştır. Bizim millette kulakta doyma lafı söyleyen çok kişi var. Ben bu metal kasaya sahip iki kişiyle konuştum biri LOL oyununda tuş kombinasyonunda çalışmıyormuş CTRL + SHİFT + W basınca olmuyormuş harici klavye ile oynadığı için sorun olmuyormuş. İkisi de ısınma pek söz konusu değil diyorlar. İkisi de bu metal kasaya sahip.

Alacaksan şu bilgisayarı almanı tavsiye ederim. CASPER CN TKI-4210B NOTEBOOK 1TB 8GB RAM EKRAN KARTI 3G 1.350 TL Sanalpazar.com'da 43987830

Ben bugün bu ürünü satan kişiyle telefonda konuştum pazartesi kargolarım dedi. 1350 TL ye bu sistem bedava benim aklımda bu kasayı almak var. Eskisi gibi ısınacağını düşünmüyorum. Isınsa bile soğutucu yeter. GTA 5 de 2-3 saat oynuyorlarmış ısınma abartılacak gibi değilmiş. Dediğim gibi aklımda almak var.

Her dizüstü bilgisayar ısınmaz. Yüksek performanslı olanlar ısınır ama kapanmaz casper da bir kaç ay sonra kapanmaya başlar.
Kullanma amacına göre değişir hocam. Isınma illaki olur bazılarında az olur bazılarında çok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı