CASPER CN-VHU4200x bu fiyata alınır mı?

7heaven

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, Vatan bilgisayar bu laptopta oldukça iyi bir fiyat indirimi yapmış. Biliyorum Casper çok iyi bir imaj uyandırmıyor sizde ama bu fiyata bu ürün alınabilir gibi duruyor. Özellikle işlemcisi bakımından dikkatimi çekti bu ürün. Ekran kartının çok yeterli olmadığını biliyorum ama oyun ile kesinlikle işim yok, oyun için almayacağım. Sizlerin de fikirlerini almak istiyorum, siz ne dersiniz?

http://www.vatanbilgisayar.com/note...8gb-750gb-156-2gb-w8-notebook-bilgisayar.html

İmzandaki ürünün ekran kartı var ama bu ürünün ekran kartı yok. Ekran kartı olsa bile alınmaz çünkü Casper. Bütçeniz ile birlikte yeni konu açmanız çok daha iyi olacaktır.

Söz konusu Casper olunca bu tür yorumların geleceğini biliyordum. :D @Ozan Turan, tamam aynı fiyat da biri atom biri de i3 işlemci, ayrıca Casper'ın yeni laptopları sanki bazı sorunları aşmış gibi ya da ben öyle bir izlenim edindim.

Arkadaşlar ürünü geçtiğimiz Cumartesi günü aldım ve o günden beri kulllanıyorum. Ne bir ısınma ne de ses sorunu kesinlikle yok. Ayrıca bu laptopa 250GB Samsung 840 EVO SSD disk taktım, inanın performansına doyum olmuyor. Tasarımı fena değil klavyesi de çok iyi. Yalnız film müzik tutkunları bu laptopun hoparlörü ile yetinmeyebilirler. Tek eksisi olarak da bunu gördüm. Markaya bağımlı olmayın, mağazaya gidin araştırın ve öyle alın." Casper alınmaz" önyargısı olan arkadaşlara söylüyorum özellikle.

Bu arada ben 999TL'ye aldım şimdi fiyat 1299TL olarak görünüyor. Almayı düşünenler hafta sonunu bekleyebilirler. Belki tekrar indirim olabilir.

Bekir adam almış ürünü kullanıyor. Daha neden o şekilde konuşuyorsun anlamıyorum. Sanki görende senin elinden 500 tane bilgisayar geçti zanneder. Hayırlı olsun kardeşim demek bu kadar zor mu? Bu arada güle güle kullanın. Önemli olan sizin içinize sinmesi.

@immortalizm sağduyun için çok teşekkür ederim kardeşim sağ ol. @Silinen üye ben bu bilgisayar ve SSD'ye yaklaşık 1500 lira para döktüm. Eğer ki bu ürün senin dediğin gibi kötüyse ve ben bunu bu parayı vermeme rağmen iyi olarak göstermeye çalışıyorsam ben hem size karşı samimiyetsiz hem de af edersiniz enayi olurum. Ses ve ısınma sorunu gerçekten yok ve SSD değerlerini Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün incelemesindeki değerler kadar yüksek alıyorum. İsteyen arkadaşlara hiç tereddüt etmeden ekran görüntüsü de atabilirim ısı ve diğer değerlerle ilgili.
Son olarak ben bilgisayar ile 2000'li yılların başında tanıştım ve Bilgisayar Programcılığı bölümü okuyorum. Tabii bu bölümle de sınırlı kalmayıp sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum... Bence, teknoloji hakkında kesin yargılar içeren cümleler kullanacaksan onlar ile ilgili en güncel deneyimlere de sahip olmalısın. Bak ben yukarıdaki mesajımda ne demişim:" Markaya bağımlı olmayın, mağazaya gidin araştırın ve öyle alın." Sanırım bu cümle her şeyi açıklıyor...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı