Laptoplara yapılmıyor.Merhabalar. Benim 5 yıllık bir laptopum var. 5 yıl önce yaklaşık 1699 TL'ye YÖN mağazasından almıştık. Tabii o zamanlar PC'den anlamadığım için babam almıştı. Her neyse normalde laptopum bozuktu fakat 1 sene önce kendim tamir etmeyi başardım. İçinde Windows 8.1 vardı fakat Windows'un en sorunlu sürü mü, bilirsiniz. Ne Wi-Fi çalışıyordu ne bir şey ben de Windows 10'a geçtim. Ama 1 senedir CS:GO'yu 800x600 çözünürlükte 30 FPS’de oynamaya çalışıyorum. Hangi işletim sistemi en uygun olur FPS için? Veya işlemcide overclock vs. yapabilir miyim? Çünkü laptop işlemcilerini bilmiyorum. Alabileceğim maksimum hızı nasıl alabilirim? Yardım ederseniz sevinirim. Sistem gereksinimlerini yazıyorum, şimdiden sağ olun.
Intel Celeron N2840 @ 2.16GHz (Turbo ile 2.55GHz)
Intel HD Graphics (Paylaşımlı 1GB)
2 GB DDR3 RAM
Not: Yeni sistem ancak yazın alabileceğim için lütfen yeni sistem al demeyin. Sadece nasıl yüksek FPS alabilirim onu söyleyin lütfen. Teşekkürler.
Not 2: PC şu an Vatan'da 899 TL. Oradan da bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.