CASPER CN-VSD4712C Oyun performansı

Cugulu

Hectopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Hemşire Yardımcılığı
Merhaba, arkadaşlar yakında bir laptop alacagım. Gözume Casper 4712c modelini kestirdim.

16 GB 1600mhz DDR3 RAM
Intel i7 4712mq işlemci
Gtx940m 2 GB ekran kartı
1 TB 7200 RPM HDD

Islemci 2. 3 gzh ama oyun oynarken 3. 3ghz kadar çıkıyor. Bunu sürekli 3. 3 ghz tutabilir miyiz?

Gta v, bf 4, gibi oyunları hangi ayarda kaç FPS'de açar?

Ekran kartı degişimi mümkün müdür?

SSD takılabilir mi ?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum, yazım yanlışı varsa özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe 2000 2800 tl, arası. Bu arada sorduğum sorulara cevap vermemişsiniz? Fps değerleri ne olur?

Yardımın için teşekkür alper bir kaç sorum daha var.
Peki 16gb 1600mhz ram yeterli olurmu?
4. Nesil i7 4712mq işlemci dar boğaz olurmu?

Alırken bir notebook soğutucusu alacağım böylece ısınma sorunu olmaz. Isınma dışında bir sorun görmüyorum. Önerdiğiniz bir notebook soğutucu varmı? Yanılmıyosam 15.3"

Alırken bir notebook soğutucusu alacağım böylece ısınma sorunu olmaz. Isınma dışında bir sorun görmüyorum. Önerdiğiniz bir notebook soğutucu varmı? Yanılmıyosam 15.3"
Sen bilirsin dostum ısınma kronik bir sorundur 300tl' lik bir soğutucu bile alsanız en fazla 7-8 derece far edecektir :).

İnan ki Casper ucuz fiyat yüksek performanslı bileşenler ile insanları kandırıyor ben Casper' dan çok çektim tam 8 sene kullandım Casper cihaz ve çoğu kişide aynı duruma düştü. Seninde aynı duruma düşmeni istemem.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı