Valorant Secure Boot hatası

Jackkalk

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yeni PC aldım. Valorant'a başladım ama sürekli hata veriyor. Hangi hesaba girersem gireyim bir hesapta farklı PC'den girsem bile atıyor ve bu hataları veriyor. Hepsini yaptım ama geçmiyor. R bir çözümü var mı?

Dosya Ekleri

• osman efe .png
    osman efe .png
    89,8 KB · Görüntüleme: 12
  • vanguar.png
    vanguar.png
    220,6 KB · Görüntüleme: 11
BIOS'a girip Secure Boot ve TPM 2.0'ı aktif etmeniz gerekiyor. YouTube'da biraz bakarsanız bulursunuz. Eğer aktif ettiğiniz halde açılmıyorsa, PowerShell'e birkaç kod yazarak işi halledebilirsiniz. Duruma göre kodları atarım; önce bir aktif edip deneyin.

BIOS'a girip UEFI olarak Secure Boot ve sanallaştırmayı açmalısın.

Arama kısmına "çekirdek yalıtımı" yazıp açık olduğundan emin ol.
Arama kısmına "tpm.msc" yazıp açık olduğundan emin ol.
Arama kısmına "sistem bilgisi" yazıp güvenli önyüklemenin açık olduğundan emin ol.

Açık olmayan bir özellik varsa BIOS'a girip aktifleştir.

Bu sorun hesap ile alakalı biraz da, tabii ki de BIOS ayarlarını değiştirmen gerekiyor fakat hesap değiştirirsen de düzelecektir.

@Damon Salvatore
Hocam saçma geldiğinin farkındayım bende ilk fark ettiğimde saçma gibime gelmişti fakat kendi oynamadığım daha çok kuzenimin oynadığı yan hesabıma girebildiğimde bende şaşırmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam saçma geldiğinin farkındayım bende ilk fark ettiğimde saçma gibime gelmişti fakat kendi oynamadığım daha çok kuzenimin oynadığı yan hesabıma girebildiğimde bende şaşırmıştım.

Hocam istediğiniz kadar hesap değiştirin, sistemde yukarıda saydığım üç özellik açık değilse normal yollarla oyuna giremezsiniz.

Hocam istediğiniz kadar hesap değiştirin, sistemde yukarıda saydığım üç özellik açık değilse normal yollarla oyuna giremezsiniz.
Normalde öyle olması gerek, fakat denerseniz göreceksinizdir. Bende kendi hesabıma giriş yapamıyordum ardından kendi kendine düzeldi dediğim gibi. Ayrıca farklı hesaplarda da kendi hesabıma giremezken oynayabiliyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı