CASPER CN-VSM4210X Notebook nasıldır ?

muzaffer yaman

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Ben yeni bir notebook almayı düşünüyorum ama biraz iyi bir şey olmasını istiyorum. Ama hemde orta halli bir bilgisayar olmasını istiyorum. Vatan bilgisayarda bakınırken casper marka bir laptop gördüm ve aşağıda linkini vericem bu laptopa bu para verilirmi? Verilirse ne karşılık alınır gibi sorularım olacaktı.

Biliyorum herkes casperi kötülüyo ama ben şu an grundig marka bir laptop kullanıyorum ve gayet memnunum. Herhangi bir sorun çıkarmadı ama casper laptopta böyle performans verir mi onu merak ediyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

www.vatanbilgisayar.com: CASPER CN-VSM4210X CORE İ5 4210M 2.6GHZ-4GB-500GB HDD-15.6''-2GB -W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

Laptop budur arkadaşlar bakıp aşağıya yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grundig kullanıyorsunuz. BIOS güncellemesi var mı? Ya da sürücü güncellemesi ? yarın Windows 10 kurmak istediğinizde bir hata çıkacak güm, cihaz elinizde patladı... Neden ? Çünkü BIOS güncellemesi yok.

Olmaz demeyin, binlerce Casper kullanıcısı siyah ekran sorunundan dolayı Windows 8 kuramadı. BIOS'u bulduk zar zor da sorunu çözdük.

Casper almayın!

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı