CASPER CORE 2 DUO E4700 Ram Değiştirme

Şimdi bir kez Casper alarak bir kazık yemişsiniz, RAM'leri de Casper mağazasından alarak bir kez daha kazık yerisniz. RAM, işlemciye göre değil, anakarta göre değişir. Anakart nedir? CPU-Z çalıştırıp anakart ve RAM bölümünden ekran görüntüleri paylaşın.
 
n60n4.png


n60nh.png


n60nn.png
 
Alt + PrintScreen tuşu ile sadece o pencerenin fotosunu çekebilirsiniz. Ya da Paint programı ile sadece belirlini alaı seçip "Kırp" diyerek de resimleri küçültebilirsiniz.

RAM'leriniz 667 Mhz. 1 GB daha alırsanız uyumsuzluk sorunu ihtimali var. Bu yüzden tavsiyem 2 GB tek modül almanız:

GB DDR2 667 - TeknoFiyat
 
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı