Casper CSD BIOS Güncelleme

Buğra Güvez

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar laptopum Casper marka CSD model. Hiç BIOS guncellemedim o yüzden anlamıyorum biçok kaynak aradım ama bi sonuca varamadım. AMI nın sitesine de baktım. Bir dosya indirdim açtım ama ingilizce olduğu için onuda anlamadım. Aşağıdaki ekran fotoğraflarına bakar mısınız? Ne yapmam gerek?

İşlemci: Intel Core i5 4210M
İşletim sistemi: Windows 10 64 bit
Ekran Kartı: Nvidia GT840M

Windows 10'a nasıl geçiş yaptınız? Bende almayı düşünüyorumda ürünü bir kısa inceleme yapar mısınız?

Ok bu şekilde sorsan daha iyi olurdu etiketleyip. Aynı laptop için bios istiyorsan bir kontrol ederim ancak uyumlu olan bulacağımdan emin değilim.

Bir sürüm güncelini buldum bakalım şimdi hazırlıyorum anlatımı.

Not: Güncellemeden önce mutlaka adaptör ve batarya takılı olması lazım.
İlk olarak sosyalde usb bootable rehberini yapıp verdiğim rar içindeki dosyaları usb bellek içine atacaksınız. Bios'a girip usb boot edip 98 ekranı geldiğinde flash yazıp enter'a basacaksınız.
C15B_617.zip
Güncelleme bitince biostan optimze default yapıp, secure boot disable yapın. Ardından CSM Enable yapın, save yapıp bilgisayarı açabilirsiniz.

banada yardımcı olabir misiniz ? benimde güncellemem gerek ama bios güncel dosyasını nasıl alırım

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (11).png
    233,6 KB · Görüntüleme: 565
  • Ekran Görüntüsü (12).png
    172 KB · Görüntüleme: 391
merhaba. bios ekranında şifre istiyor. güncellemeyle düzelirmi acaba?
Model CHD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…