Casper CSD BIOS Güncelleme

Aynı marka anakart varsa ve sürümler aynı düzeyde ise yardımcı olacaktır. Ancak şifrenin ne şifresi olduğu önemli BIOS şifresi ise BIOS pilini çıkarıp ve yapabiliyorsanız cmos reset yapmanız da sıfırlayacaktır. Şifre koruması ve Secureboot açıksa güncelleme büyük ihtimal sağlanamayacaktır.

Aynı marka anakart varsa ve sürümler aynı düzeyde ise yardımcı olacaktır. Ancak şifrenin ne şifresi olduğu önemli BIOS şifresi ise BIOS pilini çıkarıp ve yapabiliyorsanız cmos reset yapmanız da sıfırlayacaktır. Şifre koruması ve Secureboot açıksa güncelleme büyük ihtimal sağlanamayacaktır.
Sıkıntı Bios şifresi. Ancak bios piline ulaşmam çok zor gözüküyor.

CSD_703 güncellemesi 05.11.2015 tarihli son BIOS güncelleme

Bios güncellemesine başlamadan önce pil seviyenizin %30’un üstünde ve adaptörünüzün takılı olduğundan emin olunuz.

Linkte yer alan bios update adımlarını takip edebilirsiniz. Zip'i klasöre çıkardıktan sonra Windows klasöründe oku.txt okuduktan sonra WinC15BPG.703.exe yönetici olarak çalıştırarak Bıos'unuzu güncelleyebilirsiniz.

Hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceğimi de yazmak istedim. Yapılacakları birebir yaparsanız hiçbir sorun çıkmaz.

Bu da var yapmak isteyen.

Bu da var yapmak isteyen.
Ben zaten son bios güncellemesini paylaştım. Eski sürümleri yüklemeye gerek var mı?

Ben zaten son bios güncellemesini paylaştım. Eski sürümleri yüklemeye gerek var mı?
Önceden açmıştım konuyu. Yükleyemeyen verdiğimi dener diye veriorum. O zamanlar çıkmamıştı daha sürüm sen yazınca konuda eski olanı görüp eni paylaştım işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı