Y YusufYazilimci Femtopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın markası Casper D100 ve direk başlarken BIOS'a giriyor. RAM'i söktüm taktım ama nafile secure bot gibi ayarları da denedim olmadı. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2021
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın markası Casper D100 ve direk başlarken BIOS'a giriyor. RAM'i söktüm taktım ama nafile secure bot gibi ayarları da denedim olmadı. Ne yapmalıyım?
djerosdj Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 409 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #2 RAM ile alakalı değildir. BIOS da boot bölümünde 1. sırada ki sıraya Windows'un kurulu olduğu HDD'yi seçmeniz lazım. Artı 0 Eksi
RAM ile alakalı değildir. BIOS da boot bölümünde 1. sırada ki sıraya Windows'un kurulu olduğu HDD'yi seçmeniz lazım.
ceo of plot twist Decapat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 392 Çözümler 1 15 Kasım 2021 #3 Boot menüsünde csm seçeneği aktif mi? Artı 0 Eksi
KS KS Y YusufYazilimci Femtopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #4 ceo of plot twist dedi: Boot menüsünde csm seçeneği aktif mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama olmadı djerosdj dedi: RAM ile alakalı değildir. BIOS da boot bölümünde 1. sırada ki sıraya Windows'un kurulu olduğu HDD'yi seçmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun yaptım saolasın Artı 0 Eksi
ceo of plot twist dedi: Boot menüsünde csm seçeneği aktif mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama olmadı djerosdj dedi: RAM ile alakalı değildir. BIOS da boot bölümünde 1. sırada ki sıraya Windows'un kurulu olduğu HDD'yi seçmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun yaptım saolasın