Casper Dizüstü Bilgisayar Hız Sorunu

• Konuyu başlatan Oğuzhan Altay
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 918
O

Oğuzhan Altay

Ziyaretçi
Herkese Merhaba arkadaşlar. Arada bir kullandığım Casper dizüstü bilgisayarım açıldıktan sonra bir masaüstü simgesine bile tıkladığım anda takılıp kalıyor. '''Lütfen neden Casper aldın diye sorular yöneltmeyin ben almadım, sürpriz olarak alındı.''' Ben sorunun Ram'den olabileceğini düşünüyorum. Sizce sorunu ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı Sorun bende de vardı. Ne yaptıysam bu yavaşlık sorununu çözemedim. Ve bir SSD aldım ve şu anda neredeyse PC'de hiç yavaşlık yok. Kesinlikle SSD almalısın.

SSD konusunda yardımcı olur musunuz? Tavsiyeleriniz neler ve nasıl montajı yapılıyor? Dizüstü bilgisayarları hiç sevmem. Zira ben toplamacıyım :D :D :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir SSD yeterli. SSD olması bile kurtarıyor durumu. Her türlü fark yaşıyorsunuz. Montajı da:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı