S SANCHEZ45 Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #1 Sorunumu Casper Destek bölümüne yazdım, bana Ses Driverını güncellemem gerektiğini söyledi, kaldırıp güncelledim yine hiçbir şey değişmiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 20 Kasım 2024
Sorunumu Casper Destek bölümüne yazdım, bana Ses Driverını güncellemem gerektiğini söyledi, kaldırıp güncelledim yine hiçbir şey değişmiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm S S SANCHEZ45 20 Kasım 2024 YJMalmsteen dedi: Emin olmamakla beraber, maksimum RPM'de çalışan fanın motorundan geliyor gibi sanki. Genişletmek için tıkla... Dengeli yapıyorum yine ses geliyor, kafayı yedirtecek bana bu. Edit: Arkasını çevirdim sol fana baktım, dönüyor duruyor, o yüzden ses çıkarıyor.
YJMalmsteen dedi: Emin olmamakla beraber, maksimum RPM'de çalışan fanın motorundan geliyor gibi sanki. Genişletmek için tıkla... Dengeli yapıyorum yine ses geliyor, kafayı yedirtecek bana bu. Edit: Arkasını çevirdim sol fana baktım, dönüyor duruyor, o yüzden ses çıkarıyor.
crexy.ee Decipat Dizüstü Cerrahı Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.930 Çözümler 5 20 Kasım 2024 #2 SANCHEZ45 dedi: Sorunumu Casper Destek bölümüne yazdım, bana Ses Driverını güncellemem gerektiğini söyledi, kaldırıp güncelledim yine hiçbir şey aynı değişmiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ya ses biraz garip fan sesi gibi aynı dostum. Artı 0 Eksi
SANCHEZ45 dedi: Sorunumu Casper Destek bölümüne yazdım, bana Ses Driverını güncellemem gerektiğini söyledi, kaldırıp güncelledim yine hiçbir şey aynı değişmiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ya ses biraz garip fan sesi gibi aynı dostum.
KS KS S SANCHEZ45 Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #3 O değil, dırt dırt sesine dikkat çekmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 14:51 Artı 0 Eksi
crexy.ee Decipat Dizüstü Cerrahı Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.930 Çözümler 5 20 Kasım 2024 #4 SANCHEZ45 dedi: O değil, dırt dırt sesine dikkat çekmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Fan turbo modda mı? SANCHEZ45 dedi: O değil, dırt dırt sesine dikkat çekmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum müşteri hizmetlerini ara onlar seninle ilgilenecektir. Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 14:51 Artı 0 Eksi
SANCHEZ45 dedi: O değil, dırt dırt sesine dikkat çekmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Fan turbo modda mı? SANCHEZ45 dedi: O değil, dırt dırt sesine dikkat çekmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum müşteri hizmetlerini ara onlar seninle ilgilenecektir.
KS KS S SANCHEZ45 Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #5 crexy.ee dedi: Fan turbo modda mı? Dostum müşteri hizmetlerini ara onlar seninle ilgilenecektir. Genişletmek için tıkla... Turbo modda değil, en son bi güncelleme yaptım, ondan sonra sorun başladı zaten. Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 14:51 Artı 0 Eksi
crexy.ee dedi: Fan turbo modda mı? Dostum müşteri hizmetlerini ara onlar seninle ilgilenecektir. Genişletmek için tıkla... Turbo modda değil, en son bi güncelleme yaptım, ondan sonra sorun başladı zaten.
YJMalmsteen Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 1.013 Çözümler 9 20 Kasım 2024 #6 Emin olmamakla beraber, maksimum RPM'de çalışan fanın motorundan geliyor gibi sanki. Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 14:51 Artı 0 Eksi
KS KS S SANCHEZ45 Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #7 YJMalmsteen dedi: Emin olmamakla beraber, maksimum RPM'de çalışan fanın motorundan geliyor gibi sanki. Genişletmek için tıkla... Dengeli yapıyorum yine ses geliyor, kafayı yedirtecek bana bu. Edit: Arkasını çevirdim sol fana baktım, dönüyor duruyor, o yüzden ses çıkarıyor. Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 14:52 Artı 0 Eksi Çözüm
YJMalmsteen dedi: Emin olmamakla beraber, maksimum RPM'de çalışan fanın motorundan geliyor gibi sanki. Genişletmek için tıkla... Dengeli yapıyorum yine ses geliyor, kafayı yedirtecek bana bu. Edit: Arkasını çevirdim sol fana baktım, dönüyor duruyor, o yüzden ses çıkarıyor.