- Makaleler
- 1
Demek ki Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük kazıkçısı Casper. Halkımızın uyanması lazım. Casper almayın, aldırtmayın. Pişman olursunuz.
Bu arkadaş mutlaka bu işlemleri yaparken, hatalı yapmış belli. Sistemde bir hata olmadığı sürece, kolay kolay 100° ye ulaşmaz.
Biraz araştırmanı istiyorum ki, göreceksin Casper, Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük bilgisayar üreticisidir.
Bu arkadaş mutlaka bu işlemleri yaparken, hatalı yapmış belli. Sistemde bir hata olmadığı sürece, kolay kolay 100° ye ulaşmaz.
Biraz araştırmanı istiyorum ki, göreceksin Casper, Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük bilgisayar üreticisidir.
Arkadaş anlamıyor işte.Neye dayanarak en büyük diyorsun? Hadi ortadoğuda öyle diyelim ki sanmıyorum. Avrupa demişsinde edirne sınır kapısını geçtikten sonra sokakta herhangi birine Casper nasıl desen alacağın yanıt bellidir.
Sonra dersiniz ki Türkiye, neden kalkınamıyor? Sizin gibi meyve veren ağacı taşlayan çok olursa, ileriye adım atmak hep hayallerde kalır.Demek ki Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük kazıkçısı Casper. Halkımızın uyanması lazım. Casper almayın, aldırtmayın. Pişman olursunuz.
Araştır kardeşim göreceksin.Neye dayanarak en büyük diyorsun? Hadi ortadoğuda öyle diyelim ki sanmıyorum. Avrupa demişsinde edirne sınır kapısını geçtikten sonra sokakta herhangi birine Casper nasıl desen alacağın yanıt bellidir.
Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır. Sanırım bu cevap hepinize, yeterli olacaktır.@DEMİREL Casper'ı desteklemem için vatan haini olmam gerekir. Hem benim milletimi kazıklayacak, hem kalitesiz parçalar ve soğutucular kullanacak, ben de Casper'ı destekleyeceğim. Milletin parasına yazık parasına! Millet akıllansa da almayı bıraksa.
Araştır kardeşim göreceksin.
Dikkatli okursanız, söylediklerimi anlayabilirsiniz. Casper (şirket) - VikipediKusura bakma ben senin kadar bilgili değilim araştıracak kaynak verde araştırayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.