Casper Düşük FPS Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arkadaş mutlaka bu işlemleri yaparken, hatalı yapmış belli. Sistemde bir hata olmadığı sürece, kolay kolay 100° ye ulaşmaz.

Biraz araştırmanı istiyorum ki, göreceksin Casper, Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük bilgisayar üreticisidir.
:)

Bu arkadaş mutlaka bu işlemleri yaparken, hatalı yapmış belli. Sistemde bir hata olmadığı sürece, kolay kolay 100° ye ulaşmaz.

Biraz araştırmanı istiyorum ki, göreceksin Casper, Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük bilgisayar üreticisidir.

Neye dayanarak en büyük diyorsun? Hadi ortadoğuda öyle diyelim ki sanmıyorum. Avrupa demişsinde edirne sınır kapısını geçtikten sonra sokakta herhangi birine Casper nasıl desen alacağın yanıt bellidir.

Neye dayanarak en büyük diyorsun? Hadi ortadoğuda öyle diyelim ki sanmıyorum. Avrupa demişsinde edirne sınır kapısını geçtikten sonra sokakta herhangi birine Casper nasıl desen alacağın yanıt bellidir.
Arkadaş anlamıyor işte.
İllede casper olsun ne olursa olsun diyor:)

Demek ki Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük kazıkçısı Casper. Halkımızın uyanması lazım. Casper almayın, aldırtmayın. Pişman olursunuz.
Sonra dersiniz ki Türkiye, neden kalkınamıyor? Sizin gibi meyve veren ağacı taşlayan çok olursa, ileriye adım atmak hep hayallerde kalır.

@DEMİREL Casper'ı desteklemem için vatan haini olmam gerekir. Hem benim milletimi kazıklayacak, hem kalitesiz parçalar ve soğutucular kullanacak, ben de Casper'ı destekleyeceğim. Milletin parasına yazık parasına! Millet akıllansa da almayı bıraksa.

Araştır kardeşim göreceksin.

@DEMİREL Casper'ı desteklemem için vatan haini olmam gerekir. Hem benim milletimi kazıklayacak, hem kalitesiz parçalar ve soğutucular kullanacak, ben de Casper'ı destekleyeceğim. Milletin parasına yazık parasına! Millet akıllansa da almayı bıraksa.
Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır. Sanırım bu cevap hepinize, yeterli olacaktır.

En büyük firma en iyisini üretecek diye bi kaide yok. En çok satanın da en iyi olduğu anlamına gelmiyor. İyi reklam yaptığı ve sizler gibi kazıklanacak enayi nin çok olduğu anlamına geliyor. Malesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı