En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Prime B460M-K Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B460M-K Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Zalman ZM700-LXII 700W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM700-LXII 700W Power Supply özelliklerini incele, 1.978,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
6500 TL civarı oldu 16 GB RAM ayrıca SSD ve PSU nedir bilinmez diğer kasada. Kasanın soğutması iyi mi belli değil.
Bu kasayı daha ucuza toplarsınız ama. Azıcık indirim kovalarsanız 6000 altına düşer yılbaşından sonra.
Hocam Casper malzeme kalitesine göre çok pahalıya satıyor. Memnunsanız sizin için iyi bir şey. Çünkü her 3 kişiden 2 si şikayete diyor. Forumda birçok problemi olan insan bulabilirsiniz.
Hocam Casper malzeme kalitesine göre çok pahalıya satıyor. Memnunsanız sizin için iyi bir şey. Çünkü her 3 kişiden 2'si şikayete diyor. Forumda birçok problemi olan insan bulabilirsiniz.
Ben bir arkadaşın tavsiyesi ile aldım hem indirimliydi İtopya'dan topladım aynı sistemi fakat 8K gibi bir fiyat ile karşılaştım o yüzden kendi sitesinden almak benim için daha mantıklı olur diye düşündüm.