Casper E600 egzoz fan çalışmıyor ve HDD bölümüne erişilemiyor

Vyncis

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle iyi bayramlar herkese.

Problemim kasanın arkasındaki 2 egzoz fan çalışmıyor. Fanların kasaya takılması gereken noktaları çıkarıp takıyorum ama bir şey değişmiyor. Fanların üzerindeki kabloyu kontrol edemiyorum çünkü kasanın o bölümüne erisim sağlayamıyorum. Resimlerde de gördüğünüz gibi o bölüm kapalı, açamadım bir türlü ve internette herhangi bir videosunu bulamadım. Aynı şekilde HDD yerine de erişim sağlayamıyorum. Kasa Casper E600 ile aynı kasa.

Dosya Ekleri

• 20200731_134904.jpg
    20200731_134904.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 98
  • 20200731_134922.jpg
    20200731_134922.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 70
Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi devam ediyorsa garantiye yolla. Belki ısıya göre çalışan fan olabilir ama sanmıyorum fan kontrol programları var bir bak oradan.

Merhaba, öncelikle iyi bayramlar herkese.

Problemim kasanın arkasındaki 2 egzoz fan çalışmıyor. Fanların kasaya takılması gereken noktaları çıkarıp takıyorum ama bir şey değişmiyor. Fanların üzerindeki kabloyu kontrol edemiyorum çünkü kasanın o bölümüne erisim sağlayamıyorum. Resimlerde de gördüğünüz gibi o bölüm kapalı, açamadım bir türlü ve internette herhangi bir videosunu bulamadım. Aynı şekilde HDD yerine de erişim sağlayamıyorum. Kasa Casper E600 ile aynı kasa.

Yeni bir şey keşvettim arkada fanlardan birini anakart uzerindeki sysfan bölümüne takınca çalışıyor ama resimde gördüğünüz yere takınca çalışmıyor 2 fan da. Anlamadığım şey oradaki soketler sorunlu olamaz cünkü karsı taraftaki fan da oraya bağlı ve çalışıyor. Sorun nedir anlayamadım nasıl düzelebilir?

Dosya Ekleri

• 20200731_140019.jpg
    20200731_140019.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 73
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı