Casper eskiden kaliteli miydi ?

Roxor

Megapat
Daha fazla  
8 yıllık set masaüstüm mouse hariç hala çalışıyor. Laptop'um 5 yılı devirdi. Komşumun yeni aldığı Casper pc ise yeni olmasına rağmen dandiklik akıyor. Sizin görüşleriniz nelerdir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar bilmiyordu pek teknolojiyi ve casper'da insanlara hala fiyatının üzerinde ürün satıyor bence ürünleri ve servisi çok kalitesiz.

Klasik casper işlemciyi yüksek tutup ekran kartını kısıyorlar.7-8 yıl önce casper marka pc almıştık hala o kasayı kullanıyorum.Kasanın içinde PSU ve CPU fanından hariç fan yok bir de ekran kartının kendi fanı var o kadar :)

İnsanlar bilinçlendikçe gözden düştü ve düşmeye de devam eder casper bu gidişle

Casper marka 2 ürün aldık . 1. 2007 yılındaki dual core modellerden bitaneydi . Aklımızı öle çelmişti ki tabi bir yere kadar içini açıp herşeyi görene kadar . Bundan 3 sene önce ben Üni. deyken bitane daha almışlar 1156 soket i7 işlemci. İçinde ki anakart Megatronx bilmiyorum böyle bir isim duydunuzmu hiç ? Gelelim asıl meseleye eskiden bu kadar detaylı konuşulan bir forum sitesi bu tarz forumlar yoktu . Olsa bile herşey net değil di eksik bilgilerden ibaretti .

Donanımdan anlamadığım dönemde aldığım Casper PC'yi hala kullanıyorum ama yeni alacaklara kesinlikle tavsiye etmem. Casper ürünleri ucuz görünse de özelliklerine göre pahalıdır. Öncelikle hazır masaüstülerin hepsinde çok ucuz ekran kartı kullanıyorlar. Kasalar ufak tutuluyor ve sonradan geliştirilmeye uygun değil. Aslında bu sadece Casper'ın değil, hazır masaüstü PC satan markaların problemi.

4 yıl önce Casper PC almıştım. Pek anlamamama rağmen yine en iyilerinden birini almışım. İşlemcisinden çok memnunum (i7 860) ama ekran kartı döneminin orta seviye kartıydı (Radeon HD 5570) şu an tabi ki yetmemeye başladı. Gelecek yıl ekran kartı alırsam yeni kasa ve güç kaynağı almak zorunda kalacağım çünkü kasa küçük ve güç kaynağı düşük tutulmuş. (350 W) Ama şu anki modellere baktığımda toplamayla aradaki farkın çok daha fazla açıldığını görüyorum. Beş para etmez ekran kartı takıp 1.5 milyar fiyat biçmişler, bilinçli olmak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
100 Tl'lik anakarta i7 işlemci ve 150 liralık ekran kartı takıp insanları enayi yerine koyan firmadır.Kasa içeriği işlemci dışında yerlere bakıyor.Soğutması dersen o'da yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı