Casper Excalibur 17.3 nasıldır?

Dağhan Tanık

Hectopat
Daha fazla  
Casper Excalibur G8k.6700-d670p Gaming Notebook - n11.com

Casper yeni oyuncu laptobu siparişi vermiş bulunmaktayım, ürün üç gün içinde elime ulaşacak büyük ihtimal. Denilene göre Casper önce ki laptopların'dan büyük bir ders çıkarmış.
Casper pişmanlıktır lafını artık tarihe gömmek istiyor. Bakalım bende Caspere bir şans daha tanıyım dedim ve bu laptobu aldım. Isınma problemi olmuyorsa eğer benden iyi bir not alır.

Bana göre Casper ve türevleri asla değişmeyecek. Çünkü işlemci ve ram ile kullanıcıların gözünü boyayıp diğer parçalardan kısmak yapılarında var. Casper keşke ülkemiz içim gurur kaynağımız olsaydı. Umarım pişman olmazsınız.

Performans olarak memnun kalacak mısın bilemem ama Bilgisayarda "Touchpad ısısı 90 dereceyi geçtiğinde kırmızı aydınlatmasıyla fark yaratır." özelliği sıcaklık sorununu çözemediğini gösteriyor :).

@ARDOWA Tulpar T5 V5.4 15.6" Oyun Bilgisayarı 100 TL daha eklenerek GTX 980M dizüstü alınabilir.

5000TL bütçem var, bu Casper Excalibur'dan almayı düşünüyorum, ne önerirsiniz arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı