Casper Excalibur 911 laptop alınır mı?

Daha kaliteli model fakat artısı sadece panel ve kalite, onun dışında işlemci ve GPU performansı olarak çok daha fazla geride kalıyor.
Peki Dell in soğutması hakkında bi bilginjz var mı kaliteli bir laptop mu

Arkadaş açıklamış, bulaşılmaz Casper'a.

Hocam bu dediğiniz Acer aklıma yattı sıkıntı çıkaracak bir tip değil demi veya kronik bir sorunu

Son düzenleme:
Peki Dell'in soğutması hakkında bir bilginjz var mı kaliteli bir laptop mu?

Hocam bu dediğiniz Acer aklıma yattı sıkıntı çıkaracak bir tip değil değil mi veya kronik bir sorunu.

Soğutması idare eder Dell'in. Nitro'nun kronik sorunu yok.

Değil, güvenilir tabii ki de.

Bide bu bilgisayar Acer la aynı fiyat olsaydı hangisi daha iyi biraz fazla soru sordum ama çok bilgisayar değiştiren biri değilim alabileceğim en iyi bilgisayar i almaya çalışıyorum

Bir de bu bilgisayar Acer'la aynı fiyat olsaydı hangisi daha iyi biraz fazla soru sordum ama çok bilgisayar değiştiren biri değilim alabileceğim en iyi bilgisayarı almaya çalışıyorum

STRIX kasa, panel kalitesi olarak daha iyi. İşlemcisi de çok daha performanslı ve RAM'leri DDR5. Onun dışında GPU tarafında çok geride kalıyor STRIX, aynı fiyat bandında GPU'dan dolayı Nitro seçerdim.

STRIX kasa, panel kalitesi olarak daha iyi. İşlemcisi de çok daha performanslı ve RAM'leri DDR5. Onun dışında GPU tarafında çok geride kalıyor STRIX, aynı fiyat bandında GPU'dan dolayı Nitro seçerdim.
Kafamda farklı bilgisayarlar vardı bu hem 2 bın lira indirime girmiş bu simdi kafama yattı cevap verdiğin için teşekkürler

Bide hocam bu ekran kartı Max p demi

Kafamda farklı bilgisayarlar vardı bu hem 2 bın lira indirime girmiş bu simdi kafama yattı cevap verdiğin için teşekkürler

Bide hocam bu ekran kartı Max p demi
Nitronunki

Technopat Haberler

Geri
Yukarı