Casper Excalibur 970 sistemin Valorant'ta 120 FPS vermesi normal mi?

Sıcaklıklardan bahsedin bize, cihaz belki tam performans ya da turbo modunda falan değildir.
Herşeyi full de fn+1 e basıp max fan açıyorum performansta gaming veya high performans oynuyorum acaba g770 veya 1650ti ın valorantla ilgili bir sorunu olabilir mi
FPS sınırlaması açıktır belki.
Değil bazen 170 180 oluyor ama cok fazla ısınıykr ve 2 saatin sonunda 120 110 oluyor fps
FPS sınırlaması açıktır belki.
Değil bazen 170 180 oluyor ama cok fazla ısınıykr ve 2 saatin sonunda 120 110 oluyor fps

Hocam değerler çok normal.

Gayet normal. Ekran kartı mobil yani mobiller daha az performans verir normal ekran kartlarına göre. Ben de eskiden 1660Ti mobile kullanıyordum. 120-140 civarı alıyordum.

Oyunda değil de Furmark veya Cinebench gibi ekran kartı ve işlemciyi puanlayacak programları deneseniz bi?
O nasıl oluyor pek bilgim yokta biraz detaylı anlatabilirmisiniz acaba
Gayet normal. Ekran kartı mobil yani mobiller daha az performans verir normal ekran kartlarına göre. Ben de eskiden 1660Ti mobile kullanıyordum. 120-140 civarı alıyordum.
Daha laptopu alalı 7 gün oldu arkadaşım 1660 ti hp pavilon kulanıyor onda 300 500 fps arası
Hocam bir de mobil GTX 1650 Ti.
Hocam mobil ne oluyor
Normal değil en az 200 alması gerekiyor. Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin. Gerekirse fan ve termal macun bakımı yapın.

Hocam daha yeni aldım 7 gün olmadı bile daha
Grafik ayarları nasıl?
En düşükte grafik ayarları fulle alınca dahada düşüyor
Hocam değerler çok normal.
Şu laptopta 300 500 fps arası bu normalmi peki https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...ar-8uf66ea-p-HBV00000PL0LD?magaza=Tekramarket

Son düzenleme:
İşlemciniz için:

Testi başlatın, 10 dakika kadar kendi yapıp bitiriyor testi. Sonra da puanınız yazıyor. Ortalama puandan düşük alırsanız sıcaklık sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Bu da ekran kartı için:

Çözünürlüğü 1080p yapıp, tam ekranı işaretleyin, anti-aliasing ayarını off yapın. Custom preset e basın ve 1 dakika boyunca kendi test yapıp kapanacak, sonra puanınız ve FPS'iniz yazacak. Diğer 1650'ler ile karşılaştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…