Oyunda değil de Furmark veya Cinebench gibi ekran kartı ve işlemciyi puanlayacak programları deneseniz bi?
Hocam bir de mobil GTX 1650 Ti.Hocam zaten GTX 980 Ti 1660S ile kapışırken 120 ideal belki günceleme ile 170 olabilir
Herşeyi full de fn+1 e basıp max fan açıyorum performansta gaming veya high performans oynuyorum acaba g770 veya 1650ti ın valorantla ilgili bir sorunu olabilir miSıcaklıklardan bahsedin bize, cihaz belki tam performans ya da turbo modunda falan değildir.
Değil bazen 170 180 oluyor ama cok fazla ısınıykr ve 2 saatin sonunda 120 110 oluyor fpsFPS sınırlaması açıktır belki.
Değil bazen 170 180 oluyor ama cok fazla ısınıykr ve 2 saatin sonunda 120 110 oluyor fpsFPS sınırlaması açıktır belki.
Hocam değerler çok normal.Herşeyi full de fn+1 e basıp max fan açıyorum performansta gaming veya high performans oynuyorum acaba g770 veya 1650ti ın valorantla ilgili bir sorunu olabilir mi
Değil bazen 170 180 oluyor ama cok fazla ısınıykr ve 2 saatin sonunda 120 110 oluyor fps
O nasıl oluyor pek bilgim yokta biraz detaylı anlatabilirmisiniz acabaOyunda değil de Furmark veya Cinebench gibi ekran kartı ve işlemciyi puanlayacak programları deneseniz bi?
Daha laptopu alalı 7 gün oldu arkadaşım 1660 ti hp pavilon kulanıyor onda 300 500 fps arasıGayet normal. Ekran kartı mobil yani mobiller daha az performans verir normal ekran kartlarına göre. Ben de eskiden 1660Ti mobile kullanıyordum. 120-140 civarı alıyordum.
Hocam mobil ne oluyorHocam bir de mobil GTX 1650 Ti.
Normal değil en az 200 alması gerekiyor. Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin. Gerekirse fan ve termal macun bakımı yapın.
En düşükte grafik ayarları fulle alınca dahada düşüyorGrafik ayarları nasıl?
Şu laptopta 300 500 fps arası bu normalmi peki https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...ar-8uf66ea-p-HBV00000PL0LD?magaza=TekramarketHocam değerler çok normal.
Daha az güç tüketen modelleri oluyor kısaca. Masaüstündeki 1650 Ti daha iyidir laptoptaki GTX 1650 Ti'dan.Hocam mobil ne oluyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.