Casper Excalibur alınır mı?

Bu bütçeye 3050 anca alırım artık ayrıca bazı modellerinde ekran kartı watt değeri düşük.
Monster baya bir ısınıyor. Excalibur zaten Casper'ın ürünü tümden uzak dur. Ekran kartı watt değeri belki FPS'i etkiler ancak sana daha stabil bir deneyim sunar.

Bu bütçeye 3050 anca alırım artık ayrıca bazı modellerinde ekran kartı watt değeri düşük.
Bu bütçeye RTX 4060 laptop alırsınız. Daha 2 gün önce RTX 4050 laptop aldım 34K'ya.

Bende aynısı var memnunum, soruların varsa yazabilirsin. Ayrıca bir de bunun Ryzen işlemci versiyonu vardı bütçeni çok aşmıyorsa kesinlikle onu almanı öneririm
40.000TL üstüyse pek çıkamam maalesef. Modelde merak ettiğim bataryası ve ısınma sorunu. Buraya yazabilirsen Casper Excalibur düşünen arkadaşta tercih edebilir belki.

Bütçen çıkıyorsa https://www.hepsiburada.com/lenovo-...utr-32512-dizustu-bilgisayar-pm-HBC00006ZUMLB bundan al
Çıkmıyorsa eğer LENOVO LOQ 15IAX9 Intel Core i5 12450HX 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 15.6" FHD 144Hz 83GS0060TR Fiyatı, Yorumları - Trendyol bundan al

40.000TL üstüyse pek çıkamam maalesef. Modelde merak ettiğim bataryası ve ısınma sorunu. Buraya yazabilirsen Casper Excalibur düşünen arkadaşta tercih edebilir belki.

Bilgisayar asla ısınmıyor bunu belirteyim ki zaten fan ayarını kendine göre ayarlayabiliyorsun, ağır oyunlarda bile altı soğuk oluyor. Bataryaya gelirsek 3 saat götürüyor, ayrıca bu modellerde battery drain sorunu var (ben daha yaşamadım) bu sorun adaptörün 170W olmasından dolayı, eğer teknik servisi ararsanız laptopunuza yapılan testler sonucundan sizden 170W adaptörü alıyorlar 230W ile değiştiriyorlar. Birkaç arkadaşım gönderdi aldı ben gönderme gereği duymadım dediğim gibi henüz yaşamadım (1.5 aydır kullanıyorum)

RAM yükseltmesiyle beraber 41.500 TL olur

Ondansa https://www.hepsiburada.com/lenovo-...utr-32512-dizustu-bilgisayar-pm-HBC00006ZUMLB bu model daha mantıklı sanki

Arkadaşlar konuyu anlamadınız sanırım sadece kurumsal mağazalardan satın alabilirim dediğiniz modellere zaten baktım.

Cihazla oyun oynamayacağım ayrıca cihazda sadece ısınma sorunu varsa benim için sorun değil.

Arkadaşlar konuyu anlamadınız sanırım sadece kurumsal mağazalardan satın alabilirim dediğiniz modellere zaten baktım.

Eğer taksit seçeneğinden dolayı diyorsanız, Trendyol'da peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar ben öyle almıştım

Mağazalardan bu paraya anca kazıklanırsınız. Bence internetten alın.

Eğer taksit seçeneğinden dolayı diyorsanız, Trendyol'da peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar ben öyle almıştım
Hocam benlik bir durum değil ben A101’den bile alırım ancak ailem böyle düşünmüyor çok anlattım ama nafile. Vatan Teknosa MediaMarkt başka seçenek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…