Casper Excalibur alınır mı?

Hocam forumlara bakarsanız hepsinde aynı şikayet var
Dostum forumlara niye bakayim biliyorum zaten ne oldugu Allah askina daha bana ogretmeye calisiyorsun yahu.

Arkadaş düzgün güç verimliliği ile TUF modelde 6 saat ekran süresi aldı, 90 wh batarya 3 saat nasıl götürsün akıl var mantık var. Fazla güç tüketen iş ile falan 3 saat gidebilir, normal günlük kullanım verimlilikler ile uzun saat gider.

Dostum forumlara niye bakayim biliyorum zaten ne oldugu Allah askina daha bana ogretmeye calisiyorsun yahu.

Arkadaş düzgün güç verimliliği ile TUF modelde 6 saat ekran süresi aldı, 90 wh batarya 3 saat nasıl götürsün akıl var mantık var.

Ben özellikle TUF demedim genelleme yaptım ki yaptığım genelleme de haklıyım zaten

Arkadaş düzgün güç verimliliği ile TUF modelde 6 saat ekran süresi aldı, 90 wh batarya 3 saat nasıl götürsün akıl var mantık var. Fazla güç tüketen iş ile falan 3 saat gidebilir, normal günlük kullanım verimlilikler ile uzun saat gider.

Arkadaş Nitro 5 modelleriyel karıştırmış olabilir. Forumlarda çok fazla batarya sorunu görmüştüm modelle alakalı.

Ben özellikle TUF demedim genelleme yaptım ki yaptığım genelleme de haklıyım zaten
Saydigim cihazlarin hepsi duzgun ekran saat suresi verebiliyor, oyuncu laptopu iyi sarj suresi veremez diye bir sey yok. Bosta 50w tuketiyor bunlar ben mi bilmiyorum?

Arkadaş Nitro 5 modelleriyel karıştırmış olabilir. Forumlarda çok fazla batarya sorunu görmüştüm modelle alakalı.
Nitro 5 57 wh batarya ile geliyor fazla ekran suresi alinmaz zaten, ki cogu Nitro 5 intel. Nitro 16 modeller 90 wh batarya ile geliyor ve dusuk guc tuketimli AMD CPU kullaniyorlar. Ben bile duzgun verimlilik ayari yaptigimda 57 wh ile 3 saat alabiliyorum.

40 bin TL hocam.

RTX 4050'ye 40000 TL verilmez, bir de 8 GB ymiş bu daha da büyük eksi

Nitro 5 57 wh batarya ile geliyor fazla ekran suresi alinmaz zaten, ki cogu Nitro 5 Intel. Nitro 16 modeller 90 wh batarya ile geliyor ve dusuk guc tuketimli AMD CPU kullaniyorlar. Ben bile duzgun verimlilik ayari yaptığımda 57 wh ile 3 saat alabiliyorum.

Performans modunda LOQ ile 3-4 saat alıyorum onu belirteyim

RTX 4050'ye 40000 TL verilmez, bir de 8 GB ymiş bu daha da büyük eksi

Performans modunda LOQ ile 3-4 saat alıyorum onu belirteyim
Kullandigin model 60 wh + yuksek guc tuketimli Intel olmasina ragmen 4 saat alabiliyorsan 90 wh batarya nasil 4 saat alsin? Garip garip yorumlar yapiyorsunuz arkadas.

4050 sizce bu fiyatı hakediyor mu?
Magazadan alicaksan her turlu kaziklanacaksin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı